fbpx

De ce un domeniu pe .ro?

În curând blogul meu o să împlinească un an de existenţă şi ce cadou ar fi mai potrivit pentru el decât un domeniu pe .ro?
E firesc să doreşti mai mult atunci când creşti, să aspiri spre lucruri pe care nici nu le visai atunci când erai mic. În urmă cu aproape un an eram nouă în blogosferă, abia ştiam să public un post, dar acum am evoluat şi ştiu aproape totul despre blogger, deci e firesc să vreau lucruri noi.

Favicon, template, header, blogroll erau pentru mine cuvinte în chineză parcă, dar acum aş dori să am acces la mai mult, aş dori un domeniu pe .ro, iar cei de la befair.ro şi blogway.ro îmi oferă gratuit şansa asta, cu singura condiţie să câştig concursul 🙂 .

De ce îmi doresc aşa mult un domeniu pe .ro? Pentru că o să-mi crească ratingul Google, pentru că e mult mai simplu de accesat, pentru că are un format mai atractiv, pentru că ar fi gratuit şi pentru că îmi doresc să am mai multă putere de decizie asupra propriului meu blog. Să fie numai al meu.

Dacă aş câştiga aş avea ocazia să schimb interfaţa blogului meu, să-i construiesc o nouă imagine, să îl dezvolt şi poate o să crească într-un an cât alţii în şapte.
Sunt gata pentru provocare! Am aruncat o privire peste template-urile de pe blogway.ro, am văzut cum îmi pot transfera informaţiile de pe acest blog pe .ro şi am aflat că blogway nu e doar o platformă, e o comunitate, care te susţine pentru ca totul să fie perfect.
Am planuri mari cu blogul meu. Aşa că nu-mi râmâne decât să câştig….
Ar fi cadoul perfect, pentru că în iunie e şi ziua mea, o să şi absolvesc, mai târziu o să împlinească şi blogul un an, deci…

Comments

comments

Privacy Policy