fbpx

Fii creativa cu parul tau fara sa te temi ca il deteriorezi! Dove are o solutie (Ro only)

Parul reprezinta una din cele mai importante caracteristici ale infatisarii noastre fizice, de aceea nu e de mirare ca avem foarte mare grija de el.

Daca pana acum nu l-am vopsit si nu prea obisnuiam sa folosim instrumentele de styling, de ceva vreme am inceput sa apelam ceva mai des la placa pentru a obtine bucle sau onduleuri lejere. O facem insa cu moderatie deoarece ne temem sa nu ne degradam parul.

Conform unui studiu Dove, 8 din 10 femei sustin ca au părul degradat. Studiul arata ca parul degradat a ajuns sa fie o normalitate, iar acest lucru nu ar trebui sa cauzeze stari de anxietate femeilor. Peste jumătate dintre respondente resimt sentimentul de vinovatie sau lipsa de incredere in sine cand parul lor arata semne de degradare. In plus, aceasta stare a parului le face sa se simta mai putin frumoase.

Principalii factori care duc la deteriorarea parului sunt, dupa cum cred ca toate stim: caldura foehnului sau a placii de intins parul, vopsirea parului si cei ce tin de mediu razele UV, poluarea, dar chiar si stilul de viata.

O femeie isi petrece in medie 92 de minute pe saptamana, adica aproximativ 10 zile pe an folosind un aparat pe bază de caldura pentru a isi aranja parul.

Iata alte statistici referitoare la acest aspect:
– 77% dintre femei, la nivel global, sunt ingrijorate de starea de degradare a parului lor;
– Una din cinci femei nu considera ca este normal ca parul ei să fie degradat;

– Peste jumătate dintre femei resimt emotii negative precum vinovatie sau lipsa de incredere din cauza degradarii părului;
– 62% dintre femei, la nivel global, sustin ca degradarea parului are un impact asupra increderii in sine si le face sa se simta mai putin frumoase;

– 45% dintre femei se simt rusinate din cauza starii parului lor;

Vestea buna e ca Dove ne încurajează să fim creative cu părul nostru, fără să trăim cu teama că-l vom deteriora.

Putem continua ritualul nostru preferat de coafare, insa trebuie sa folosim game speciale de produse pentru ingrijirea parului deteriorat. 

Gama Intense Repair, dedicată parului deteriorat, are la baza tehnologia KERATIN REPAIR ACTIVES, care ajuta la refacerea keratinei, proteină vitala a firului de par. Parul degradat este reparat la nivel celular in doar doua saptamani!

Noi am testat deja tratamentul din aceasta gama si vrem sa va spunem ca ni se pare super bun. O sa revenim cu detalii dupa ce folosim produsele o perioada mai indelungata.

* Studiul Dove a fost realizat în ianuarie 2014 pe un eșantion de 7,044 femei cu vârsta cuprinsă între 18-54 ani în 9 țări (Brazilia, Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Turcia, Rusia, India, Indonezia, China).

Comments

comments

3 Comments

 1. iunie 30, 2014 / 4:39 am

  Din fericire nu folosesc deloc placa… desi am un set iintreg, pentru bucle, creponat si alte chestii… sunt prea lenesa sa-mi fac singura :))
  Folosesc insa peria rotativa de fiecare data cand trebuie sa-mi usuc parul, pentru ca la tunsoarea mea, nu poate fi lasat la voia intamplarii/uscat natural… oricum ar fi, parul se degradeaza la varfuri mai ales, vopseaua si soarele cu siguranta il afecteaza mult si atunci un astfel de produs e binevenit 🙂
  N-am incercat inca produsul nou, dar am folosit mult timp produsele lor si sunt sigura ca sunt bune 🙂

  http://newtouchofcolor.com/

 2. iunie 30, 2014 / 7:33 am

  chiar am de la Dove si nu le-am inceput inca!

 3. Ana
  iulie 1, 2014 / 7:22 am

  Iubesc Dove in general, il folosesc de multi ani.

Privacy Policy