fbpx

Boho Chic party

Last week we attended our first Boho Chic party and we had a great time with some fellow bloggers. We loved the bohemian atmosphere from the Grand Combo terrace, the outfits and the unique accessories of the guests (we’ve noticed a lot of wonderful flowers wreaths, some braided with wheat) After the party we went with Madalina and Corina from Signature by M and M at bowling, another first for us. We had a great time! We have never thought that bowling can be so funny. Even the broken fingernails (we didn’t know that the bowling balls are so heavy) couldn’t stop us to have a great night.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Saptamana trecuta am fost la prima noastra petrecere Boho Chic, unde am petrecut foarte frumos alaturi de cateva fete dragi din blogosfera. Pe 16 iulie, Grand Combo a dat tonul distractiei vara aceasta cu petrecerea boho chic a sezonului, desfasurata pe terasa de la Baneasa Shopping City.
Nu am mai fost la o petrecere cu tematica boho, insa putem spune ca ne-am simtit in largul nostru in atmosfera boema si relaxata de pe terasa de deasupra orasului, alaturi de cei peste 200 de invitati.
Ne-au placut mult tinutele lejere, culorile pastel si accesoriile inedite ale invitatilor (am remarcat o multime de coronite de flori minunate, unele impletite cu spice de grau), dar si faptul ca am prins apusul pe terasa, un moment magic.
Dupa petrecere am mers impreuna cu Madalina si Corina de la Signature by M&M la bowling, o alta premiera pentru noi. Ne-am distrat super bine si n-am fi mai plecat de acolo. Nu am fi crezut niciodata ca bowling-ul poate fi asa amuzant. Unghiile rupte nu ne-au impiedicat sa promitem ca o sa mai revenim in aceeasi formula, pentru ca a fost foarte dragut.
Petrecerea boho a marcat inceputul sezonului de evenimente organizate pe terasa Grand Combo din Baneasa Shopping City (etajul 2). Pana pe 29 august, terasa ii asteapta pe toti cei care doresc sa evadeze din agitatia orasului si sa petreaca timp de calitate cu prietenii sau familia.
Toate evenimentele se vor desfasura incepand cu ora 20.00, iar accesul va fi liber. Pentru mai multe detalii puteti vizita pagina de Facebook Grand Entertainment.

Cristina, Cristina, Corina, Madalina, Dorina si Aleka 


Comments

comments

14 Comments

 1. iulie 25, 2015 / 4:13 am

  Ador stilul boho iar voi ati fost niste frumoase!
  Pupici

 2. iulie 25, 2015 / 7:19 pm

  Ce adunatura de fete frumusele! Mi-ar fi placut tare mult sa fiu si eu acolo cu voi.

 3. iulie 26, 2015 / 9:58 am

  Super trendul acesta 🙂

 4. signaturebymm.com
  iulie 27, 2015 / 2:00 pm

  Hihi, cred ca acesta a fost unul dintre evenimentele noastre preferate <3 Ne-am simtit super bine alaturi de voi, sunteti minunate! Va pup
  Mada

  • iulie 27, 2015 / 6:17 pm

   Daaa, la fel a fost si pentru noi! 🙂
   Si noi ne-am simtit super, ne bucuram ca am venit.
   Pupici!

 5. iulie 31, 2015 / 5:06 pm

  Cat de dragute sunteti toate! Si evenimentul pare unu foarte reusit! <3

Privacy Policy