fbpx

Esti gata sa spui „Da” de Dragobete?

Inca de cand suntem micute, cu toate visam la o nunta ca-n povesti: sa fim cerute de sotie cu un inel cu diamant de la Tiffany, sa fim duse la biserica intr-o caleasca cu un cal alb sau sa ne cununam pe malul marii…

Insa pe masura ce crestem ne dam seama ca visele raman vise si devenim din ce in ce mai practici… Asta nu inseamna ca trebuie sa ne pierdem romantismul, ci trebuie sa ne adaptam conditiilor actuale.

Povestea nuntii incepe cu inelul de logodna, care reprezinta primul simbol al dragostei oferit partenerei. Nu conteaza ca e de aur, cu diamante sau cristale pretioase , ci conteaza sa fie daruit cu toata dragostea, dar si la momentul potrivit.

Se apropie Dragobetele, sarbatoarea dragostei la romani, un moment ce prevesteste inceputul primaverii, al renasterii naturii dar si al unui nou inceput.

Ce moment poate fi mai potrivit pentru o cerere in casatorie daca nu acesta? Romanii numeau sarbatoarea Dragobetelui si „Logodna pasarilor”, deoarece in aceasta zi pasarile se imperecheau si isi faceau cuib. In lumea satelor, aceasta presupusa logodna a pasarilor a fost adoptata simbolic de catre oameni.

Daca vreti sa va surprindeti partenera cu o cerere in casatorie ca la carte trebuie sa cautati mai intai inele de logodna deosebite.

Iata cateva modele de inele de pe site-ul silverzone.ro cu care va puteti surprinde partenerele:

Tot pe site-ul silverzone.ro gasiti si bijuterii de argint, pe care le puteti oferi persoanei iubite alaturi de inelul de logdna.

Toate sunt superbe, au preturi accesibile, iar la comenzi mai mari primiti si reduceri.

Voi ce model de inel ati alege?

Comments

comments

3 Comments

  1. februarie 22, 2012 / 7:15 pm

    Superbe inelele

  2. februarie 23, 2012 / 10:17 am

    Logodna pasarilor..ce frumos!

Privacy Policy