fbpx

Smooth legs for vacation

 

Epilarea nu a fost niciodata mai usoara ca acum. Daca in trecut nu existau prea multe metode de indepartare a parului, acum au fost lansate tot felul de modalitati prin care putem scapa de par foarte usor si chiar fara durere. Exista multe metode pentru indepartarea eficienta si rapida a parului. Unele inlatură parul pentru cateva zile, altele pentru cateva saptamani, iar unele pentru cateva luni. De la lame de ras de unică folosinta, creme depilatoare, ceara sau benzi epilatoare pana la epilatoare cu pensete sau cele IPL, chiar ai de unde alege din multitudinea de optiuni de pe piata.

Pana acum metoda noastra preferata de epilare erau benzile cu ceara sau epilatorul- ni se pare printre cele mai eficiente metode, parul se rareste considerabil dupa o perioada si creste mai greu. Desi se numara printre cele mai dureroase metode de epilare sunt si eficiente, asa ca nu am ezitat sa le utilizam.

Am inceput sa folosim epilator inca de acum vreo 12 ani si inca de la inceput am ales doar modele de la Braun, ni se par foarte eficiente si practice. Acum avem modelul Silk Epil 5, care ni se pare mai eficient decat 7, pe care l-am avut inainte.

De vreo luna am renuntat sa mai folosim epilatorul clasic in favoarea unui epilator IPL  si anume- Philips Lumea seria 9000. Ne tenta demult epilarea IPL, am incercat-o si la salon acum cativa ani, insa doar in zona axilei si ne-am gandit sa testam si acest „gadget”. Philips Lumea promite sa te ajute sa scapi de par dupa 12 tratamente. Ce-i drept, nu definitiv, tot mai sunt necesare doua-trei sedinte de intretinere pe an, dar oricum, ni s-ar parea un vis si asa. Momentan am efectuat doar doua sedinte si nu ne putem pronunta cu privire la rezultate, insa majoritatea review-urilor sunt pozitive si speram sa functioneze si la noi, mai ales ca suntem candidatele perfecte pentru acest gen de epilare deoarece avem pielea deschisa la culoare si firul de par inchis si gros. Momentan, in afara de saloane, acesta este cel mai eficient dispozitiv existent pe piata, fiind dezvoltat impreuna cu medici dermatologi, asa ca poate fi folosit in siguranta daca sunt respectate intructiunile de a nu va expune la soare inainte si dupa sedinte si de a nu folosi produse cu parfum/iritanti. Probabil ca dupa ce o sa terminam tratamentul complet, o sa revenim pe blog cu opiniil noastre despre utilizarea Philips Lumea.

Voi ce metoda de epilare preferati?

 

metode epilare

 

philips lumea seria 9000

|

braun silk epil 5

 

philips Lumea

Comments

comments

Privacy Policy