fbpx

Lotiunea Bioderma Sensibio H2O a implinit 20 de ani!

Saptamana trecuta, brandul nostru favorit de skincare, Bioderma, a sarbatorit aniversarea a 20 de ani a lotiunii micelare Sensibio H20. Da, lotiunea micelara Sensibio a fost lansata in 1995. Nici noua nu ne vine parca sa credem cat de repede trece timpul.
E de prisos sa va spunem ca folosim lotiunea Sensibio H20 de cativa ani incoace si ca o adoram. V-am prezentat-o de nenumarate ori pe blog si pe Youtube si v-am spus ca ni se pare perfecta. Desi in ultima vreme au tot aparut pe piata numeroase lotiuni micelare, nimic nu reuseste sa detroneze Bioderma Sensibio, care e pur si simplu regina lotiunilor micelare.
Evenimentul aniversar fost superb, s-a ridicat la inaltimea produsului. Ne-a facut placere sa fm alaturi de Bioderma la aceasta aniversare si ii uram multi ani fructuosi pe piata din Romania si de acum inainte.
 

Fie ca sunteti fane, fie ca nu ati incercat inca lotiunea micelara Bioderma, nu ezitati sa va inscrieti la concursul de pe pagina de Facebook Bioderma Romania unde aveti sansa sa castigati numeroase premii.


Comments

comments

8 Comments

  1. octombrie 5, 2015 / 8:24 am

    Cred ca a fost super la eveniment! <3

    Dorina, in poza de sus ai ceva special, imi place mult! <3

Privacy Policy