fbpx

Bloggeri oficiali la Digital Divas

Pe 3 iunie, la Palatul Ghika se va desfasura cea de-a treia editie a evenimentului Digital Divas.

Evenimentul organizat de AVON Cosmetics si Evensys isi propune si in acest an sa ofere o sursa de inspiratie persoanelor care activeaza in online si sa aduca in prim plan povesti de succes.

Ca si anul trecut, vor exista sesiuni de conferinte la care vor fi invitati speakeri cu experienta care  vor evidentia modalitatile de crestere a vizibilitatii in online, cum sa ai un continut relevant pentru cititori si cum sa interactionezi eficient cu acestia.

Adoram conferintele si anul trecut doua dintre ele ne-au impresionat (Oana Pellea si Andreea Esca) si speram ca si anul acesta sa aflam informatii noi, care sa ne inspire si sa ne ajute sa evoluam atat pe plan personal, cat si ca bloggeri.

La finalul zilei se va desfasura cea de-a doua editie a galei de premiere „Digital Divas Awards„, ce ofera recunoastere comunitatii online de beauty si fashion, din Romania.
Din acest punct de vedere evenimentul Digital Divas poate fi comparat cu premiile Oscar ale blogosferei de beauty si fashion
din Romania.

Categoriile anuntate anul acesta sunt : Best Women Websites, Best Bloggers for Social Causes, Best Use of Photography in Blogging (Fashion&Beauty blogs), Best Instagram Account, Best Newcomer Fashion Blog, Best Newcomer Beauty Blog, Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, The Digital Diva of The Year, Special Projects, People’s Choice Award.
Perioada de jurizare se va desfasura intre 16-26 mai.

Categoriile principale vor fi jurizate de specialisti in online, cu exceptia categoriei „People’s Choice Awards”, ce va fi sustinuta de catre public prin voting online.

Noi abia asteptam evenimentul pentru ca Digital Divas inseamna inspiratie, comunicare, networking. In afara de conferintele foarte interesante de anul trecut, am cunoscut si cateva bloggerite foarte dragute din diferite colturi ale tarii, pe care speram sa le intalnim si anul acesta, si bineinteles speram sa cunoastem si alte persoane noi.
Anul acesta vom participa la eveniment in calitate de bloggeri oficiali, asa ca fiti cu ochii pe noi pe 3 iunie, va vom tine la curent cu tot ce se intampla la Palatul Ghika 🙂

Puteti participa la eveniment si daca nu sunteti blogger, insa va trebui sa achitati o taxa de participare de 150 de lei. Mai multe detalii gasiti aici.

Pentru a fi la curent cu noutatile despre Digital Divas, urmariti site-ul www.digitaldivas.ro, cat si contul de Twitter sau pagina de Facebook .

Ne vedem acolo?
 

Comments

comments

5 Comments

  1. mai 16, 2014 / 2:37 pm

    Felicitari!
    Abia astept sa aflu cat mai multe lucruri din "culisele" evenimentului. 🙂
    Pupici

  2. mai 20, 2014 / 12:46 pm

    Daaa, i'm coming too<3<3

Privacy Policy