fbpx

S-a deschis primul magazin Kiehl’s din Romania

Pe 3 aprilie s-a deschis in Romania primul magazin–Kiehl’s. Farmacia si compania creatoare de produse de calitate superioara de ingrijire a pielii si a parului din New York si-a deschis in sfarsit portile si in Bucuresti saptamana trecuta.
Am avut si noi placerea sa participam la evenimentul de lansare si ne-a placut tare mult magazinul, unde noul se impleteste cu vechiul. Peste
tot sunt detalii ale mostenirii Kiehl’s, inclusiv fotografii ale New
York Flagship, aventurile familiei fondatoare Kiehl’s, sponsorizate de
companie. Am fost placut suprinse sa descoperim in magazin inclusiv o
motocicleta vintage iconica (deoarece unul dintre proprietarii magazinului era pasionat de motociclete) si faimosul schelet „Mr. Bones” al
companiei Kiehl’s, ce era folosit de clienti pentru a explica in ce zona au probleme pentru ca farmacistii sa stie ce remedii sa le ofere.
Nu există doua magazine Kiehl’s identice, insa toate
transmit traditia bogata farmaceutica a companiei infiintate in 1851. In fiecare coltisor al magazinului se poate simti mostenirea veche, orientata asupra clientului, a companiei Kiehl’s ce a stat la baza fiecarui produs si serviciu de-a lungul istoriei sale de 162 ani.
Un alt lucru care ne-a impresionat in mod placut e bancul de testare al produselor. La fiecare testare primiti si 5 mostre gratuit pentru a va putea forma o opinie despre produse. Ni se pare un concept extrem de interesant si nu stim sa mai fie disponibil in alte magazine din Romania.
Trebuie neaparat sa faceti o vizita magazinului Kiehl’s din Afi Palace, unde se pastreaza spiritul spiteriei originale din New York City, cu siguranta veti avea parte de o experienta placuta. Noi o sa revenim pentru ca la lansare a fost foarte aglomerat si nu am reusit sa vedem prea bine produsele si suntem tare curioase sa testam crema de ochi cu avocado de care am auzit numai lucruri bune.

Comments

comments

6 Comments

 1. aprilie 6, 2015 / 7:55 pm

  Sunteti foarte dragute! :-*
  Magazinul e minunat <3

  • aprilie 7, 2015 / 4:09 pm

   Multumim frumos, Lucica!
   Intr-adevar chiar e foarte interesant magazinul, speram sa ajungem cat mai repede acolo sa testam cateva creme 🙂

Privacy Policy