fbpx

STR8 lansează un nou parfum: REBEL

Nu obisnuim sa postam despre produse pentru domni, insa stim ca multe dintre voi sunt de multe ori in incurcatura cand trebuie sa aleaga un cadou pentru iubiti, tati sau frati, asa ca azi va prezentam o idee de cadou perfecta pentru astfel de ocazii.

Brandul STR8, de care sunteti convinse ca ati auzit toate, se reinventează pentru a răspunde nevoilor actuale ale bărbatului contemporan.
Recent acestia au lansat STR8 Rebel, care pastreaza ambalajul metalic, dar acum se inspiră din industria auto. Trebuie sa recunoastem ca noi am fost cucerite de designul noilor „casete” STR8 de inspiratie urbana.

 Iata ingredientele ce stau la baza aromei STR8 REBEL:

Baza de vanilie, ambră şi cumarină emană încredere în forţele proprii şi o latură caldă şi protectivă. Cu o inimă de măr şi grapefruit, bărbatul STR8 REBEL capătă un aer proaspăt şi intrigant, ce-i oferă dispoziţia necesară pentru a îngenunchea limitele impuse.
Notele de vârf sunt condimentate pentru a sugera bărbatul şarmant şi misterios în acelaşi timp, iar combinaţia îndrăzneaţă de mandarină, lămâie şi bergamotă sugerează personalitatea complexă ce combină în cele mai ingenioase maniere posibile polaritatea bărbatului STR8.

Rebel se regăseşte în următoarele variante:

Eau de Toilette 100ml – 45 lei, 50ml – 33 lei,
After shave lotion 100ml – 23 lei, 50ml – 16 lei,
Deo Spray 150 ml – 14 lei,
Shower Gel 250 ml – 11 lei.

Acum stiti sa ce sa alegeti pentru barbatii din viata dumneavoastra la urmatoarea ocazie speciala 🙂

Comments

comments

4 Comments

  1. iunie 11, 2014 / 9:01 am

    Nu stiu cum este asta, dar de la str8 i-am luat cumparat sotului cateva parfumuri, bine de stiut. xo

  2. iunie 13, 2014 / 4:17 pm

    Merita incercate de domni , preturi accesibile ..

Privacy Policy