fbpx

Gusta viata zambind cu Danone (Ro only)

Danone a implinit zilele trecute 15 ani de cand e in Romania. Primele iaurturi Danone au fost produse la Bucuresti, pe data de 15 mai 1999, sub brandurile Natural și Delicios.

Doar un an mai tarziu, Danone devenea lider de piata in categoria lactatelor proaspete, in Romania. Astazi, 1 din 2 iaurturi consumate in Romania este produs de Danone.
Cu o expertiza internationala de aproape 100 de ani in producerea de iaurturi, lider mondial pe categoria de lactate proaspete, Grupul Danone a demarat investitia in Romania, in 1996, prin achizitia fostei unitati Miorita Fundeni.

Fabrica din Bucuresti a fost apoi reabilitata si echipata cu linii moderne de fabricatie, integrate intr-un sistem automat de programare, operare si control al proceselor de fabricatie.

Acum vreo doua luni am avut ocazia sa vizitam si noi fabrica Danone si am ramas impresionate de intreg procesul de realizare a iaurtului.
Nu ne pricepem la detalii tehnice, dar va putem spune ca tot ce am vazut acolo ne-a facut sa avem si mai mare incredere in acest brand si sa ii ramane fidele 😛

In ziua cand am vizitat fabrica, am asistat si la un speech motivational despre fericire si despre copilarie si am fost rugati (toti cei prezenti) sa scriem niste mesaje (de la noi catre noi) pe care sa le legam apoi si sa le introducem in niste cutii goale de iaurt (un fel de capsula a timpului :P)

Message in a bottle 🙂

Cei de la Danone ne-au spus ca le vom primi candva, insa nu ne-au spus cand.
Ei bine, pe 15 mai, cand Danone a implinit 15 ani, am primit recipientele cu mesaje si o surpriza gustoasa si sanatoasa din partea Danone, care ne-au facut sa zambim.
Ziua aceea a devenit brusc mai frumoasa datorita acestei surprize.


Cu ocazia aniversarii a 15 ani in Romania, cei de la Danone si-au relansat si site-ul danone.ro. Puteti gasi mai multe detalii despre istoricul brandului, produse, campaniile in care s-a implicat Danone etc.

Speram ca Danone sa ramana cat mai mult in Romania si sa ne faca in continuare sa gustam viata zambind 🙂

Comments

comments

7 Comments

 1. mai 20, 2014 / 10:15 am

  Mah, voi sunteti frumoase si cu bonetici pe cap? Pai asa ceva:)))?

  Si mie imi plac produsele de la Danone, sunt nebuna dupa lapte sub orice forma 😀

  Va pup

  http://miu-miu.ro/

 2. Cristina Barbieru
  mai 20, 2014 / 5:38 pm

  Imi plac mult produsele Danone , preferatele mele , mai ales cele cu fructe ! :d :*

 3. Anonim
  mai 21, 2014 / 4:39 pm

  Si mie imi plac produsele de la Danone, preferatele mele cele cu fructe .
  fb ene maria

Privacy Policy