fbpx

Lioele Triple the Solution BB Cream review

I have reviewed  Beyond the Solution BB Cream from Lioele a few weeks ago , but now it’s time to introduce you to „his brother”, Triple the Solution 🙂

Lioele Triple the Solution* is actually the Beyond the Solution improved with SPF, but there are also other differences between these two.

Packages are very similar, beautiful and attractive, and the tubes with pumps are very practical and hygienic.

The texture it’s a little thicker than Beyond the Solution one and has a matte finish.

You need a small quantity of product for all the face and the coverage is medium, but if you apply in two layers covers quite well, but it feels heavy and cakey on the face because of its texture.

Unfortunately, it’s avalaible in just one shade and the color is a bit orange and a little too dark for a light complexion, but I think in the summer it’s perfect.

The most important advantage of this product’s is the SPF 30. For spring and autumn there is no need for  another moisturizer with sun rotection, it’s enough BB cream.

The product has 30 ml, it costs $23 dollars and you can buy it on cosmetics-love.com, where you can find other BB Creams at affordable prices (I also bought my Missha BB Cream from this site).

 Have you tried BB Creams? What is your favorite?

 ********************

V-am aratat in urma cu cateva saptamani BB Cream-ul Beyond the Solution de la Lioele, iata ca acum a venit timpul sa vi-l prezint si pe „fratele lui”, Triple the Solution 🙂

Lioele Triple the Solution* e de fapt varianta Beyond the Solution imbunatatita cu SPF, insa exista si alte diferente intre cele doua.

Ambalajele sunt foarte asemanatoare, frumoase si atractive, iar tubuletele cu pompita sunt foarte practice si igienice.

Textura BB Cream-ului Triple the Solution e putin mai groasa decat cea a celui Beyond the Solution si de asemenea are si un finish mai mat.

E nevoie de o cantitate foarte mica pentru a acoperi intreaga fata, mult mai putin decat la fondul de ten.

Nu e rezistent la transfer.

Culoarea are un subton portocaliu, e putin prea inchisa pentru un ten deschis la culoare, insa vara cred ca e perfect.

 Acoperirea e medie, insa daca il aplici in doua straturi, acopera destul de bine, dar se simte greoi pe fata.

Cel mai important atu al acestui produs e SPF-ul 30,  acum primavara si toamna nici nu mai e nevoie de o crema cu protectie, e suficient BB Cream-ul.

Produsul are 30 ml si costa in jur de 65 de lei si poate fi achizitionat de pe Cosmetic Love, site unde gasiti foarte multe branduri de BB Cream la preturi accesibile, ca si pe Ebay (eu tot de la ei am cumparat si BB Cream-ul Missha).

Voi ati incercat pana acum vreun BB Cream? Care e favoritul vostru? 

Comments

comments

8 Comments

  1. mai 11, 2013 / 3:32 am

    Are un ambalaj atat de frumos si girly:)

  2. mai 11, 2013 / 10:43 am

    Eu am incercat de la L'oreal si Garnier. De cel de la L'Oreal am fost un pic mai multumita. Problema e ca in momentul in care aplic pe fata BB cream sau fond de ten ma trezesc cu o multime de coji pe nas si barbie. Chiar nu mai stiu ce sa fac. Eu am un ten mixt si tare enervant!

    • mai 13, 2013 / 6:35 am

      Eu asa il aveam iarna, cu multe cojite care ma scoteau din minti. Iarna asta nu am mai avut parte de aceasta problema, am folosit creme mult mai hdratante.
      Incearca creme sau serumuri mai hidratante, pentru ten uscat in zonele cu probleme, iar unde ai zone mai grase foloseste crema pe care o foloseai si pana acum.
      Garnier l-am testat si eu in magazin si mi se pare foarte uleios si fluid, nu mi-a placut deloc. L'oreal nu l-am testat inca.

  3. mai 11, 2013 / 11:55 am

    Cat este transportul? Preturile sunt foarte bune

    • mai 13, 2013 / 6:31 am

      Transportul este gratuit, iar daca vrei sa iti ajunga mai repede platesti o taxa de 2,5 dolari parca.
      Eu sunt foarte multumita de serviciile lor, daca o sa-mi mai iau vreun BB CReam, de la ei o sa-l cumpar 🙂

  4. mai 11, 2013 / 9:24 pm

    Nu am o experienta cu ele definita. Suna f bine 30 SPF.xo

    • mai 13, 2013 / 6:32 am

      Da, cred ca asta e cel mai mare atu al BB CReam-urilor, ca au SPF mare si nu mai e nevoie sa aplici mai multe produse pe ten.

Privacy Policy