fbpx

Blogway vs. Blogspot

Probabil că unii se întreabă de ce am revenit pe blogspot, după ce câştigasem un domeniu pe .ro. La început am fost atât de entuziasmată şi chiar îmi făcusem planuri ca după ce trecea anul în care aveam acces gratuit să cumpăr cartela de la Blogway. După doar pţin timp am descoperit că Blogway are o mulţime de neajunsuri.

Primul şi cel mai naşpa nu îţi poţi alege teme decât din cele ale lor, iar dacă îţi alegi din altă parte nu poţi să o modifici, nici header, nici culoare, nici nimic, deoarece nu se pot edita css. Cum mie îmi place să experimentez până găsesc ceva care să mi se potrivească vă daţi seama că a fost un coşmar…

Dar, nu-i nimic, am zis că apelez serviciul tehnic sau customer support, care e activ 24 din 24. Bineînţeles că am trimis mailuri la ore rezonabile, dar răspundea un robot care îmi spunea că cineva îmi va prelua apelul, dar acest lucru se întâmpla peste câteva ore, când eu imi opream laptopul si mesajul il vedeam a doua zi.

Situaţia s-a repetat de vreo 4-5 ori, şi de fiecare dată primeam acelaşi răspuns, standard ca şi cum ar fi fost scris tot de robot. Apoi mi se cerea să evaluez răspunsul primit, iar eu am scris că sunt foarte nemulţumită. Imediat am fost sunată de un tip de la Blogway care încerca să-mi spună să dau switch themes în loc de edit şi alte abureli, că în curând o să aibă o nouă funcţie, etc, etc, iar apoi m-a sunat iar, dar nu i-am mai răspuns.

La telefon părea amabil şi chiar mi-a zis să le mai trimit mailuri ca mă ajută ei să fac schimbările necesare, dar cu o zi în urmă când le trimisesem header-ul realizat de mine şi tema dorită, să mi-o modifice si mie, nu au vrut.

În concluzie, nu recomand celor care folosesc blogspot să treacă pe blogway, singurul avantaj fiind că se termină cu .ro, în rest…

Chiar dacă puteai uploada nelimitat, mai bine stau cu limita de 1Gb de pe blogspot. Poate cei care se pricep bine la html, css şi wordpress o să mă contrazică, dar pentru mine blogspot e cea mai bună platformă. (şi nu primesc nimic ca să le fac reclamă)

Comments

comments

Privacy Policy