fbpx

Produsele cosmetice E.L.F

Am descoperit de curând produsele E.L.F Cosmetics, care mi se par foarte bune şi marele lor avantaj e că sunt foarte ieftine.

Toate cosmeticele au preţul unic de 8 lei în România şi 1 dolar în SUA, un preţ incredibil pentru un brand din străinătate. E adevărat că gramajele sunt f.mici, dar totuşi calitatea e destul de bună.

Până acum am testat fardul de obray, nuanţa Shy, care mi se pare foarte drăguţă, te colorează discret, obrajii au un aspect rozaliu, foarte sănătos. Nu e fărâmicios, e puţin cam făinos, dar nu se ia mult pe pensulă. Îţi oferă o colorare discretă, chiar naturală, nu se vede că eşti dată cu ceva, de unde şi numele.

Blush-ul îl aplic tot cu pensulă de la E.L.F, cea mixtă, care e bună si pentru pudră şi pudră bronzantă. Piesa de rezistenţă E.L.F par să fie pensulele, în număr de 12, create de un make-up artist profesionist, folosite şi în străinătate.

Pensula e foarte moale şi până acum (o am de vreo câteva săptămâni) nu i-a căzut niciun fir.
Un alt avantaj al acestor cosmetice e că sosesc foarte repede, la vreo 2-3 zile după ce plasezi comanda (dacă eşti din Bucureşti) şi costurile sunt relativ mici, doar 9 lei, indiferent de greutatea coletului. (produsele vin de la Arad)

Un dezavantaj ar fi că nu au niciun magazin în ţară şi trebuie să comanzi de pe net, poţi alege o nuanţă care nu ţi se potriveşte, iar apoi nu cred că mai pot fi schimbate.

Totuşi pentru 8 lei cred că se merită..

Iar în această perioadă au şi reduceri de 50% pentru al doilea produs cumpărat, aşa că… start shopping!

Comments

comments

4 Comments

 1. august 1, 2010 / 3:22 pm

  nu am folosit pana acum produse de la elf, dar am vazut multe review-uri pe blogurile de la noi in ultima vreme.
  cel mai mult ma tenteaza pensulele de machiaj 🙂

 2. august 2, 2010 / 7:11 pm

  si mie imi plac produsele lor. Stiu ca au acum si cadouri pentru 10 persoane recomandate… intrati pe site pt detalii

 3. septembrie 3, 2013 / 8:43 am

  mie de la elf imi plac mult servetelele matifiante (din gama essential, la accesorii)- doar 9 lei, fff bune! mai e dragut si blushul crema din gama studio, cel la ''borcan'' mare – are o textura de spuma, de fapt. si mai am si fondul de ten flawlees finish, e chiar bun, are acoperire medie si arata natural. scrie pe el oil free, dar nu e, are mineral oil si ar fi mai potrivit unui ten normal- uscat. l-am mai folosit totusi si eu, desi am un ten mixt, nu mi-a facut probleme (cosuri), dar se simte totusi prea hidratant pt gustul meu.

Privacy Policy