fbpx

Vin sărbătorile, vin sărbătorile !

Mai sunt doar 3 zile până la cea mai frumoasă sărbătoare din an: naşterea Domnului.
Deja în aer pluteşte (pe lângă mirosul de sarmale, friptură şi cozonac) atmosfera magică de sărbătoare, de bucurie, toţi sau aproape toţi încearcă să fie mai buni, mai darnici şi mai înţelegători.
Nu-i înţeleg pe cei care spun că această sărbătoare, Crăciunul e o zi ca oricare alta, o zi obişnuită. Mie mi se pare una din singurele zile din an în care simt schimbarea, chiar şi la noi la români. Persoanele certate încearcă să se împace, încercăm să dăruim din puţinul nostru oamenilor care nu au, primim colindătorii sau mergem la rândul nostru cu colindul, îl aşteptăm pe Moşu’, primim cadouri şi nu în ultimul rând ne bucurăm alături de cei dragi, (acasă) de gustoasele mâncăruri tradiţionale.
Peisajul de afară, zăpada albă şi pufoasă, completează magia sărbătorilor.
De Crăciun ar trebui ca toţi să fim din nou copii, să ne bucurăm sincer de tot ce avem şi să conştientizăm că e cea mai importantă sărbătoare.
Dacă încă nu ţi-ai cerut iertare de la cineva nu e prea târziu, fă-o acum!
Mergi şi împodobeşte bradul , cumpără cadouri, scrie felicitări, ajută-ţi mama la bucătărie, primeşte colindătorii, dăruieşte, fii mai bun!
Sunt sigură că te vei simţi mai bine şi vei vedea că ceva se schimbă, oricât de cool vrei să pari, de Crăciun e momentul să laşi masca de o parte şi să fii tu, aşa cum erai odată.
Crăciun fericit!

Comments

comments

Privacy Policy