fbpx

Moda la Us Open

Anul acesta la turneul de tenis de la Us Open nu a purtat nimeni nicio ţinută extraordinară sau extravagantă (ca cea a Serenei din 2004, cu cizme şi fustă de blugi), dar au existat câţiva jucători care au ieşit în evidenţă prin vestimentaţia lor.

Prima e evident Serena Williams, care a ţinut şi anul acesta să se remarce prin ceva, alegând o jachetă sport personalizată (foto), şi bineînţeles ca orice jucătoare care se respectă are două ţinute: una de zi, rochiţă roz aprins cu margine neagră la poale şi una de seară, neagră cu roz pe poale.

Sora ei, Venus (foto) a ales aceeaşi culoare, dar bineînţeles de la propria ei firmă de vestimentaţie, Eleven. Rochia surorii mai mari are imprimată pe spate o inimă uriaşă.

O altă ţinută care se distinge de restul e cea a Carolinei Wozniacki, (foto) creaţie a Stellei McCartney pentru Adidas, fiind alcătuită dintr-o fustă cu multe volane şi 2 maieuri suprapuse, totul de culoare maronie-gri.

O noutate o reprezintă ţinuta slovacei Daniela Hantuchova, şi nu pentru că e foarte extravagantă, ci pentru că e de la altă firmă de echipament sportiv (Adidas) decât cele în care a activat până acum slovaca (Nike).
Maria Sharapova (foto) a purtat anul acesta o rochie simplă, doar materialele folosite fiind mai deosebite, având fâşii de voal şi satin.

Şi la masculin au fost afişate ţinute demne de prezentări de modă: bineînţeles cel care a ieşit pe locul 2 în topul celor mai eleganţi din lume şi o are amică pe Ana Wintour (Vogue), the one and only, Roger Federer (foto) nu putea să nu fie diferit de restul. Nike i-a pregătit o ţinută de zi cu roşu şi negru, iar seara negru total, cu adidaşi lucioşi negru cu dungi roşii.

Fernando Verdasco (foto), fostul iubit al Anei Ivanovic, a vrut să îşi sperie adversarii şi a optat pentru un tricou galben- portocaliu cu imprimeu de leopard.

Cu siguranţă tenismenii nu mai urmăresc să se remarce doar prin joc, ci şi prin stilul vestimentar pe care îl adoptă, colaborând adeseori cu designeri sau impunându-şi propriile concepte de design.

Comments

comments

Privacy Policy