fbpx

Our favorites Maybelline products

Daca ne urmariti blogul de ceva vreme, probabil stiti ca brandul nostru drugstore favorit este Maybelline. Primul nostru ruj a fost de la ei, faimosul Watershine Diamonds. Eram prin clasa saptea, dar ne aducem si acum aminte cum am strans o buna perioda de vreme bani si cat de fericite am fost cand ne-am luat minunatia roz 🙂 Da, era roz atat la exterior, cat si la interior. Se pare ca de atunci aveam o pasiune pentru aceasta culoare si tot de atunci a inceput si dragostea noastra pentru brandul Maybelline.

maybelline-review

De-a lungul timpului am testat majoritatea produselor pentru ca am ajuns sa si colaboram cu ei, asa ca putem spune ca stim aproape toate gamele si avem cateva favorite la care nu renuntam niciodata.

Preferatul nostru absolut de la Maybelline este concealer-ul Instant Anti Age Eraser Eye pe care il folosim de ani de zile, inca de cand nu se gasea in Romania. Nu am gasit niciun alt corector care sa ne placa mai mult decat acesta, e pur si simplu perfect pentru noi, de la acoperire, pigmentare la mod de aplicare si rezistenta.

Am incercat si celalalt concelear faimos al lor,dar si fondul de ten Maybellline Fit Me, sunt ok, insa nu putem spune ca ne plac la fel de mult, nu ni se par la fel de potrivit pentru tenul nostru uscat ca Eraser Eye.

Un alt produs de la Maybelline care ne place mult de tot este rujul SuperStay Matte Ink. Asa cum v-am povestit intr-o postare anterioara, avem aproape toata gama de nuante, sunt foarte rezistente, pigmentate si sunt preferatele noastre absolute cand vine vorba de rujuri pe care te poti baza la capitolul rezistenta.

De asemenea, printre preferatele noastre se numara si mascara Maybelline. Nu cred ca am folosit vreo mascara de la ei care sa nu ne placa. Ni se pare ca majoritatea ofera volum, sunt foarte pigmentate si separa genele foarte frumos fara sa le incarce, unele chiar au efect de gene false. Cu alte cuvinte, sunt la fel de bune ca niste mascara high-end la o fractiune de pret. Cred ca le-am incercat pe toate, insa nu putem spune ca avem un singur rimel preferat de la ei, ne plac mai multe: The Colossal, Classic Volume Express, dar si Lash Sensational.

Si blush-urile si paletele de farduri de la ei sunt destul de pigmentate si rezistente, chiar va indemnam sa le incercati, raportul calitate/pret e foarte bun. Singurele produse de la ei care nu ne-au impresionat sunt iluminatoarele, care au particule cam mari de sclipici si nu arata la fel de bine ca alte iluminatoare pe tenul nostru, insa trebuie sa admitem ca nu am incercat si produsele cremoase, doar pe cele pudra.

Care este produsul vostru favorit Maybelline?

maybelline-review

Comments

comments

Privacy Policy