fbpx

All black outfits

De fiecare data cand ne imbracam in negru, persoanele din jur ne spun ca ne sta foarte bine si ca ar trebui sa purtam mai des culoarea asta. Noi insa, suntem convinse ca daca am purta des negru, toata lumea ne-ar spune sa mai purtam si ceva colorat ca ne-ar sta mai bine.

In adolescenta purtam numai culori sobre, doar vara aveam cateva tricouri colorate si si atunci se gasea cineva sa ne intrebe mai in gluma, mai in serios: „Da, ce esti papagal, ce e cu atatea culori pe tine?”

Cu timpul, ne-am dat seama ca trebuie sa alegi ceea ce iti place, sa te exprimi asa cum vrei pentru ca nu toti avem acelasi background si ceea ce noua ni se pare ingrozitor prin prisma experientelor si culturii noastre, pentru tine poate sa fie minunat. Nu trebuie sa purtam uniforme, dar nici sa trecem in extrema cealalta si sa confundam tinutele de scena cu unele care merg purtate si pe strada.

In postarea de azi avem trei tinute basic all back (almost) de la Femme Luxe care se potrivesc intr-o multime de situatii, in functie de accesoriile cu care le porti. Daca indoiti pantalonii peste glezna, purtati tocuri, bijuterii mai elegante si bucle, clar toate cele 3 tinute merg purtate si seara, insa cu pantofi sport sau ghete, parul prins in coada, toate pot fi purtate zi de zi, chiar si rochia bodycon.
Am vrut sa le purtam diferit, atat cu tocuri, cat si mai sport, insa Dorina si-a scrantit piciorul, il avea destul de umflat si a fost destul de dificil sa facem pozele si asa. Poate data viitoare 😀

Concluzia e ca niciodata nu ii poti multumi pe toti, asa ca alege ce iti place, fara a te gandi ce vor spune cei din jurul tau.

anotherside of me

all black ootd
all black outfit femme luxe
anotherside of me sporty chic outfit

anotherside of me all black outfits

anotherside of me balayage curls

anotherside of me black ootd
femme luxe turtleneck

 

 

anotherside of me black outfits
sporty outfit
anotherside of me sporty chic outfit
geek look
black veil blouse
femme luxe outfit
femme luxe blouse
femme luxe black turtleneck
femme luxe black outfit
femme luxe black dress

femme luxe little black dress

little black dress femme luxe site

little black dress femme luxe

veil blouse
Outfits: Femme Luxe

Comments

comments

Distribuie:

2 Comments

  1. Roman Nicoleta Ana Maria
    februarie 6, 2020 / 9:49 am

    Sunteti minunate!imi plac foarte mult tinutele voastre si chiar va sta foarte frumos cu aceasta nuanta😍

  2. Asaftei Simona
    februarie 6, 2020 / 2:01 pm

    Foarte frumoase hăinuțe ,imi plac mult și culoarea negru este printre preferatele mele ! Să le porți cu plăcere !😘💟

Privacy Policy