fbpx

Summer Well 2019

Desi au trecut mai bine de doua saptamani de cand s-a incheiat, nu puteam sa nu postam despre Summer Well, mai ales ca e deja al patrulea an consecutiv in care mergem la acest festival.

De altfel, e primul festival la care am participat vreodata si ne e cel mai drag dintre toate, ne simtim extrem de bine de fiecare data cand revenim pe domeniul Stirbey.

Si anul acesta festivalul a debutat cu Night Picnic, unul dintre momentele noastre favorite, pe care il asteptam in fiecare an cu nerabdare. Mixul de muzica clasica si contemporana e senzational, iar Orchestra Simfonica Bucuresti face un show grozav, comparabil cu al oricarei trupe din strainatate.

Dintre trupele prezente anul acesta, recunoastem ca nu stiam niciuna, in afara de The National, insa s-a dovedit ca ca trupele mai mici, aflate la inceput de drum ne-au placut mai mult decat cele mari. Summer Well este deja recunoscut pentru pasiunea de a cultiva genuri de muzica pe care nu le auzi la alte festivaluri.

Preferatii nostri au fost Zola Blood si Red Rum Club, doua trupe destul de mici, dar cu melodii frumoase, fix pe gustul nostru.

Si anul acesta am avut parte de activari interesante si de tot felul de cornere colorate, dupa cum puteti vedea in fotografii.

Ca in fiecare an, am avut partener de distractie la festival pe Rux, care e cu siguranta cea mai infocata fana a festivalului si are o energie debordanta 🙂

Abia asteptam editia din 2020, care va fi una aniversara, Summer Well implineste 10 ani- se va numi Summer Well Generations pentru ca festivalul aduna in fiecare an toate generatiile de iubitori ai culturii alternative.
Editia aniversara Summer Well 2020 va include: doua scene, after party, o noua zona de party, zona de shopping, Summer Wellness, instalatii de arta, expozitii, street food, glamping si multe surprize ce urmeaza a fi anuntate.

Biletele s-au pus deja in vanzare la super preturi, asa ca ne vedem acolo 🙂

Comments

comments

Privacy Policy