fbpx

Life Dental Care

Zambetul este extrem de important pentru noi, asa ca avem mare grija de dantura noastra.

Recent am descoperit clinica Life Dental Spa unde o sa mergem in curand pentru albire si igienzare (o sa revenim cu o postare cu experienta noastra), insa voiam sa va anuntam ca au o oferta super avantajoasa: un abonament pe un an care iti ofera o multime de servicii gratuite si reduceri cu doar 47 de lei pe luna. Aveti mai multe detalii pe site.

Noua ni se pare foarte avantajoasa oferta de doar 564 lei pe an- avand in vedere ca detartrajul si periajul profesional trebuie facute de minim doua ori pe an, plus controale periodice si eventual alte tratamente pentru problemele aparute.

V-am povestit recent despre periaj si despre cum avem grija de dinti acasa, insa vizitele la stomatolog sunt obligatorii.

Clinica foloseste tehnologie laser de ultima generatie pentru tratarea afectiunilor dentare cu rezultate excelente pe termen lung, intre acestea numarandu-se atat cariile dentare, cat si gingivita si parodontoza.

Odata cu aparitia laserului dentar, multe dintre neajunsurile stomatologiei clasice au disparut, teama si disconfortul, durerea, fiind poate cele mai importante.

Tratamentul cariilor cu laser Waterlase- Biolase inlatura teama de freza si ace, deoarece in majoritatea cazurilor este nedureros si nu necesita anestezie, fiind excelent tolerat de catre copii si femei gravide sau care alapteaza. Interventiile chirurgicale realizate cu laser scad riscul edemului post-operator si grabesc vindecarea.


Se folosesc materiale cat mai prietenoase cu organismul nostru (metal-free, mercury-free, BPA si Bisfenol A-free) intr-un mediu placut, relaxant, in care esti tratat fara durere, fara ace, fara freza

Revenim in curand cu postarea despre albire si cu fotografii cu rezultatele obtinute .

Comments

comments

Distribuie:

Privacy Policy