fbpx

Lancome prezinta primul makeup artist national in Romania

Daca ne urmariti pe Instagram sau pe Youtube, probabil nu mai e o noutate ca saptamana acesta am avut onoarea de a participa la evenimentul
Lancome in cadrul caruia a fost anuntat primul makeup artist national al
brandului si anume, Alexandru Abagiu.

Cu 20 de ani de experienta in machiaj, Alexandru Abagiu face astfel un pas firesc in cariera lui si preia pozitia de National make-up artist Lancôme.
Daca l-ati auzit vreodata pe Alex Abagiu vorbind la un seminar sau la un eveniment, probabil ati observat pasiunea si entuziasmul cu care povesteste despre machiaj. Daca inca nu ati avut aceasta ocazie, il puteti asculta in videoclipul de mai jos, filmat de noi la eveniment 🙂
Mai rar intalnesti asa oameni pasionati si cu siguranta de asta a si ajuns Alex atat de departe. Desi isi face treaba excelent, nu se blazeaza, mereu e deschis la nou si asa cum a marturisit participa constant la cursuri de perfectionare si diverse ateliere in toata lumea.

El a reusit sa impinga limitele machiajului dincolo de puterea noastra de imaginatie si sa creeze pictoriale unice, preluate de editii internationale ale revistelor. A realizat sute de editoriale pentru reviste si mediul online, a organizat backstage-uri de moda si a filmat zeci de reclame si videoclipuri. A sustinut nenumarate workshopuri de make-up si conferinte de tendinte, lumea machiajului nu mai are demult secrete pentru el.

Ne bucuram tare mult ca Alex Abagiu a fost ales makeup artist national Lancome si abia asteptam sa vedem noile lui proiecte ce vor purta semnatura elegantei absolute Lancôme. 
 

cu Maria de la Sudessa.com 🙂

Comments

comments

6 Comments

  1. aprilie 24, 2016 / 6:03 pm

    Chicas, ati fost superbe! Daaaa, sunt de acord, monsieur Abagiu este un adevarat profesionist, si se vede ca in spatele jobului sau de MUA ascunde si o pasiune infinita pentru machiaj. Make up artist Maybelline, L'Oreal Paris, acum Lancome. Ma intreb care va fi varful piramidei?

  2. aprilie 25, 2016 / 5:39 am

    V-am urmarit pe snap in ziua evenimentului si am vazut mici franturi din ce s-a intamplat acolo. Pare sa fi fost un eveniment super interesant 🙂

    http://fashionsofa.net

Privacy Policy