fbpx

My new toy: Travalo Excel

Oricarei femei ii place sa miroase bine si sa fie admirata pentru parfumul pe care il poarta. De multe ori, insa fie uitam sa ne dam cu parfum dimineata cand plecam la serviciu/scoala, fie mirosul acestuia nu persista pe parcursul zilei.

De aceea, e necesar sa reaplicam parfumul pe durata unei zile. Cum e extrem de dificil sa caram cu noi o sticla de parfum in geanta (nu pentru ca ar fi foarte grea, ci pentru ca exista riscul de a se sparge), Travalo a venit cu ideea unui atomizor perfect pentru orice poseta.

Travalo Excel e un recipient reincarcabil de dimensiuni foarte mici (putin mai mare decat degetul aratator), e extrem de usor si cel mai important: este facut din acelasi aluminiu folosit la fabricarea aeronavelor, deci nu se poate sparge.

Imi place extrem de mult designul lui simplist, dar elegant, are si un mic geam din sticla unde poti vedea cat parfum se mai gaseste in atomizor si faptul ca e disponibil in zece culori vesele si feminine.

Travalo Excel difera de modelul clasic Travalo prin faptul ca are o carcasa de protectie, dar si prin faptul ca ofera mai multe „pufuri” de parfum (65 fata de cele 50 ale modelului clasic).

Incarcarea atomizorului se face extrem de simplu, doar se trage capacul cu pulverizator al parfumului, se fixeaza orificiul recipientului Travalo in pozitie verticala deasupra, iar apoi se apasa pana cand se umple.

Pentru mai multe detalii despre incarcare puteti viziona filmuletul de mai jos:

Simplu, nu?

Travalo Excel poate fi achizitonat de pe site-ul travalo.com (exista si sectiune in limba romana) la pretul de 12.49 lire.

De asemenea, pe pagina de Facebook Travalo are loc un concurs zilnic denumit Daily Spray unde trebuie sa raspundeti la o intrebare simpla si puteti castiga un atomizor.

Tot ce pot spune e ca eu il ador, sunt super incantata de el si il port mereu in geanta.

Voua cum vi se pare Travalo Excel?

Comments

comments

9 Comments

 1. august 24, 2012 / 6:24 pm

  arata interesant..am vazut peste tot ca se vorbeste despre acest minunat recipient de parfum 🙂

 2. august 27, 2012 / 8:12 am

  foarte util !!

 3. august 27, 2012 / 9:42 am

  Multumesc Theodora.

  Si mie la fel Andreea. Sau te poti inscrie la concurs pe pagina de Fecabook 🙂
  Multumesc de tag.

  Asa e Coco, e super folositor 🙂

 4. august 27, 2012 / 11:47 am

  Am si eu unul…love it.. e mic si util:X

 5. septembrie 1, 2012 / 8:52 am

  Foarte buna ideea. Am sa-mi achizitionez si eu unul 😉 <3

Privacy Policy