fbpx

Review lotiune micelara Ivatherm

Astazi o sa fac review-ul final si la cel de-al doilea produs primit in cadrul campaniei Trender WOM si anume, lotiunea micelara Ivatherm. Prima impresie o gasiti aici.

Am citit pe blogurile multor fete ca lotiunea micelara nu se poate folosi pe post de demachiant, ci se dupa demachiere, pentru a curata eventualele urme de machiaj.

Eu am folosit doar lotiunea, fara a mai utiliza si demachiantul si mi se pare ca e foarte buna, curata foarte bine si intr-o maniera mult mai blanda decat demachiantul, nu e nevoie sa te „racai” de nu stiu cate ori pentru a indeparta machiajul (chiar si rimelul, tusul si eyelinerul). Bineineteles ca folosita dupa demachiant curata excelent.

Imi place destul de mult si o folosesc si pentru a corecta machiajul. Daca gresesc putin cand aplic tusul sau rimelul, inmoi un betisor cu vata in lotiune si sterg surplusul de machiaj. Cand faceam acest lucru cu demachiantul, intotdeauna se lua prea mult pe betisor si stergea mai mult decat vroiam eu din linia trasata cu eye-linerul sau cu tusul.

Minusuri:

-faptul ca se consuma mai repede decat un demachiant (dar e logic, avand in vedere ca e lichida)
-pretul cam mare(in jur de 40 de lei), dar daca o gasesti la oferta e chiar ok.

Comments

comments

Privacy Policy