fbpx

Revista Unica aprilie-cadou crema anticelulitica Resveratrox Forte Ivatherm

Mi-am cumparat joi revista Unica deoarece am vazut ca are cadou crema anticelulitica Resveratrox Forte de la Ivatherm.

Dupa ce am participat la campania Trender si Ivatherm si am primit spre testare produsele Ivatherm mi-am facut o parere destul de buna despre acestea, asa ca am zis ca trebuie sa incerc si crema anticelultica.

Am fost cam dezamagita sa vad ca desi tubul are 75 ml, cantitatea de crema e cam jumatate, dar am vazut ca cineva a masurat si chiar sunt 75 ml, dar ambalajul e mai mare ( gasiti aici demonstratia).

Pe langa crema, revista mai contine si 2 pliculete cu sampon Head& Shoulders (pentru ea si pentru el), un pliculet sampon+un pliculet balsam Nivea Long Repair, un pliculet lotiune corp Neutrogena, un plic Dero lichid+ masura, doua absorbante Libresse si un catalog Deichmann.

Mi s-a parut ciudat ca in revista mea nu am gasit mostra de crema de fata Nivea Naturals, dupa ce vazusem pe blogurile altor fete ca ele au avut.

Revista a costat 13.90 lei si pe langa cadouri are si cateva articole interesante. (interviul cu Sandra Stoicescu, interviu Ilie Nastase, reportaj cu Crina Coco Popescu, si un material despre mostenitori sexy-printi si printese- din toata lumea).

Comments

comments

Privacy Policy