fbpx

After a long absence….

Long time no see!
Am lipsit ceva vreme din blogosfera, insa chiar daca nu am postat, am citit de cate ori am avut ocazia blogurile celor din blogroll-ul meu. Inca din primele zile ale noului an am avut norocul sa-mi gasesc un job nou si acum trebuie sa merg la sediu, nu mai lucrez de acasa, iar apoi dupa-amiaza am orele la master si cand vin am o groaza de proiecte de realizat. Asa ca nu prea mai am timp de postari.
Saptamana trecuta am reusit sa-mi indeplinesc o mare dorinta si anume, aceea de a-mi achizitiona in sfarsit paleta 120. Am gasit o oferta pe magazin stl acasa si am cumparat-o cu 80 lei, un pret destul de rezonabil daca e sa compar cu alte magazine de profil unde ajungea si pana la 200 lei.
Sunt incantata de ea, culorile sunt exact asa cum ma asteptam si pot sa spun ca am fost ca un copil care primeste de la Mosu’ cadoul dorit.
Am profitat si de oferta ELF essentials si mi-am cumparat 3 pensule, iar pentru a treia am platit doar 4 lei. Sunt foarte multumita de ele, chiar isi fac treaba cum trebuie si nu le cad perii.
Seara cand doream sa ma mai relaxez dupa atatea teme si proiecte ma mai uitam la cate un film. Doua dintre cele mai frumoase filme pe care le-am vazut anul asta si pe care vi le recomand cu caldura sunt drama „Black swan” si comedia „Life as we know it”. Desi sunt genuri diferite mi s-au parut la fel de bune amandoua, mai ales „Black Swan”, care m-a impresionat profund.


Comments

comments

2 Comments

  1. ianuarie 17, 2011 / 8:01 am

    s-o folosesti cu placere!

Privacy Policy