fbpx

Un altfel de teatru- teatrul sport

Ultima seară a festivalului „Serile teatrului studenţesc” s-a încheiat cu un spectacol mai rar întâlnit, o „piesă” de teatru sport.

Două echipe de studenţi la UNATC au concurat pentru aplauzele publicului, improvizând, cântând şi dansând.

Ce e teatrul sport? E o formă de teatru în care se întrec 2 echipe, care improvizează după nişte indicii (locaţii, cuvinte, situaţii) ale publicului, după regulile stabilite de prezentator sau pur şi simplu continuă ceea ce a început echipa adversă. Echipa care primeşte cele mai multe aplauze după fiecare probă câştigă.

A fost foarte interesant, cei din trupa Johnstone Baby au fost extraordinari şi am râs cu lacrimi la improvizaţiile lor. Au parcurs toate genurile de la film mut la SF sau horror, au cântat în „japoneză” sau „rusă”, au jucat discursul cu braţele (cineva vorbea cu mâinile la spate, iar alt membru al echipei îşi mişca mâinile şi vorbitorul trebuia să se adapteze în funcţie de ce mimau braţele), au improvizat o poveste pornind de la un cuvânt.

La sfârşit a cântat trupa White Rabbit, o trupă nouă care are un sound foarte plăcut, pop-rock, iar solistul e foarte British. Sper să devină cunoscuţi în curând, s-au lansat în 2010, dar au deja câteva cântece şi muuuuuuulllllltttt talent. Chiar sună ca muzica din afară şi sper să fie promovaţi, deşi în România sunt promovate numai anti-talentele dezbrăcate (asta ca să nu fiu prea dură).

The White Rabbit – aici găsiţi câteva piese şi fotografii cu ei. Enjoy it!

Comments

comments

Privacy Policy