fbpx

Ultima zi de facultate

Astăzi mi-am luat rămas bun de la viaţa de studentă. Nu-mi vine să cred ce repede au trecut 3 ani, parcă mai ieri eram încântată că trecusem de admitere şi îmi doream cu ardoare să cunosc profii de la FJSC.

 

Entuziasmul s-a mai pierdut un pic pe drum (câte un strop la cursurile de IRP şi TRP, o ploaie de stropi la seminariile lui Ferry Vasas şi altele asemănătoare lor), dar în mare sunt la fel de mândră şi de încântată că am învăţat aici.

 

A fost prima mea opţiune şi singura, mi-am dorit atât de mult să fiu aici, iar după ce visul s-a împlinit nu am fost dezamăgită. Îi aud pe unii colegi văicărindu-se: „Of, ce facultate naşpa! Bine că scăpăm!” Pentru mine nu e deloc aşa, îmi pare sincer rău că se termină şi îmi dau seama cât m-a ajutat această facultate să devin ceea ce sunt astăzi.

 

Mi-a dat curaj, speranţă, satisfacţii, realizări şi uneori, ca să fiu sinceră şi bătăi de cap (cu câte o temă imposibilă sau sute de pagini de învăţat pentru un examen). Dar din toate astea am învăţat şi m-am format ca viitor profesionist, am avut modele de la care am reuşit să aflu câte ceva din tainele meseriei, oameni pe care o să-i admir toată viaţa.

 

FJSC e un loc altfel, nici nu se poate compara cu alte facultăţi: nu mai ştiu nicio facultate la care să predea profesionişti din domeniu, care să organizeze petreceri de sărbători, care să aibă un imn, care să aibă graffiti pe pereţii facultăţii, care să aibă un decan Cavaler :), sau care să aibă un site atât de des actualizat ca al nostru. Suntem unici!

 

Sunt extrem de fericită că am învăţat într-un asemenea colectiv.

 

Pentru toate astea: „Mulţumesc FJSC!”(şi domnului Coman că a avut inspiraţia să creeze o aşa facultate).

Comments

comments

2 Comments

  1. Mihaela
    aprilie 24, 2010 / 5:05 pm

    Buna,

    Sunt Mihaela Butnaru, de la bookblog.ro, poti afla mai multe despre mine de acolo sau de pe blogul personal (http://masa-pustie.blogspot.com). Momentan lucrez la un studiu despre comunicarea pe bloguri si am nevoie sa imi raspunzi la 16 intrebari despre blogging. Daca te intereseaza sa participi la acest studiu, trimite-mi un e-mail la adresa mihaela.butnaru@gmail.com si iti voi da toate detaliile. Participind poti cistiga, prin tragere la sorti, un premiu surpriza.

  2. aprilie 27, 2010 / 1:50 pm

    E hai, nu începe să îl plângi de pe acum pe domnul cavaler Coman, că mai ai și masterul și doctoratul, poate ajungi și profă la FJSC, who knows?

Privacy Policy