fbpx

3D Experience

Am văzut în sfârşit Alice in Wonderland. Mi se pare genial filmul, felul în care a fost realizat, actorii, adaptarea, calitatea, totul e la superlativ.

Iniţial am vrut să văd filmul pentru Johnny Depp, dar apoi am zis că o colaborare Tim Burton-Johnny-Helena Bonham Carter nu are cum să iasă prost. Şi nu m-am înşelat.

Johnny a fost amuzant şi simpatic în rolul Pălărierului nebun, iar Regina „Tăiaţi-i capul” Roşie a fost atât de bine „camuflată” încât dădea impresia de personaj de desene animate, nu părea reală. Ştiam povestea de când eram copil şi m-a fascinat întotdeauna, iar punctele esenţiale ale naraţiunii au fost respectate de Burton, dar bineînţeles a adăugat el elementele lui creepy şi puţin întunecate, altfel nu ar mai fi fost original.

E pentru prima oară când văd un film 3D, aşa că sunt profund impresionată de film , poate şi din cauza acestor efecte speciale.

E un film care merită văzut la cinema, nu are farmec să-l vezi acasă, deşi povestea rămâne poveste.

Comments

comments

1 Comment

  1. aprilie 27, 2010 / 1:55 pm

    Deși știi că nu mi-a plăcut, dacă tot m-am apucat să comentez la fiecare articol, măcar să termin pagina. Deci, nu mi-a plăcut, bleah, nimic wow.

Privacy Policy