fbpx

Băsescu „şi-a făcut-o cu mâna lui”

Cred că la ora asta filmuleţul cu Băsescu lovind un băieţel a făcut deja înconjurul lumii. După ce aseară la postul Realitatea a susţinut că nu ştie de ce a lovit acel copil („Poate că a înjurat sau a spus ceva urât „) astăzi declara că acel videoclip e trucat de adversarii politici.

Cu toţii ştim că Băsescu e campion în schimbarea declaraţiior, dar de data sta există nişte imagini pe care Mr. President nu le mai poate schimba, care vorbesc de la sine.

Indiferent de ce ar fi spus acel copil, chiar dacă l-ar fi înjurat pe Băsescu nu ar fi trebuit să dea în el, mai ales cu pumnul. Iniţial am crezut că i-a tras o palmă, dar la imaginile date cu încetinitorul se observă clar că Băsescu a lovit cu pumnul. Acum ştiu de unde a învăţat fie-sa, Elena să o ameninţe pe maică-sa că o bate dacă nu o lasă în pace, a avut un tată care a „educat-o cum trebuie” (sursa interviu Maria Băsescu – http://www.libertatea.ro/stire/mi-a-placut-sa-dansez-dar-n-am-mai-avut-cu-cine-160244.html).

Băsescu declară azi că nu a lovit niciodată un copil, dar mă întreb de ce aseară nu a negat fapta sa, de ce a zis că l-a lovit pentru că spusese ceva urât. Poate pentru că nu avea consilierii lângă el şi nu ştia ce să mintă.

Hey, dear Mr.President we’re not dumb and we’re not blind!(Pink)

Comments

comments

Privacy Policy