fbpx

Dezbrăcatul e singura ta plăcere, Mihaela?


Se pare că singura strategie de marketing pe care o ştie Mihaela Rădulescu e dezbrăcatul.

În urmă cu câteva luni s-a dezbrăcat pentru a susţine campania „Stop fumat!” deoarece a găsit eficientă această modalitate pentru a-i face pe oameni să renunţe la tutun.

Acum apelează din nou la această „eficientă” strategie, dar de această dată îl dezbracă pe fiul ei Ayan, de numai 5 ani.

Acest poster e pe tot litoralul românesc pentru a promova magazinul divei.(Picioru’ Gras) . Mihaela l-a pus pe fiul ei să adopte o poziţie similară ei, cu cămaşa descheiată şi cu chiloţeii la vedere. Mă întreb dacă s-a gândit vreo clipă la vârsta copilului şi la dorinţele lui, pentru că sunt convinsă că unui copil de 5 ani nu i-ar trece prin cap să facă aşa ceva.

Dacă tot crede că e o bună strategă în ale marketingului s-a gândit oare la publicul ţintă al magazinului, şi anume copiii? Crede că aceştia vor cumpăra hainele pentru că îl văd pe Ayan îmbrăcat sumar? Eu nu cred că la această vârstă eşti tentat de aşa ceva.

Se pare că deşi a plecat la Monaco, Răduleasca vrea să fie în centrul atenţiei şi mai furnizează din când în când un subiect „hot” presei din România.

Majoritatea vedetelor din România s-au arătat oripilate şi au spus că nu şi-ar dezbrăca copii pentru nimic în lume.

Data viitoare când va încerca să promoveze ceva sper ca Mihaela să încerce altă metodă, pentru că a „abuzat excesiv”de dezbrăcat şi oricum nu prea i-a adus roade.

Comments

comments

Privacy Policy