fbpx

Noua colectie de toamna de la PANDORA te poarta intr-o lume fermecata

PANDORA a lansat colectia de toamna, o colectie ce reprezinta o calatorie dedicata descoperirii minunilor, cuprinzand flori magice, perle irizate, frunze sclipitoare si explozii de lumina aurie. Realizata din argint 925, aur de 14k, email colorat si zirconiu cubic stralucitor, noua colectie impleteste traditia cu inovatia, pentru a crea momente de neuitat si o atitudine eleganta.

Frunze sclipitoare
Inspirata din natură, Seria Frunze Sclipitoare de la PANDORA reda simetria naturala si frumusetea proprie a frunzelor, prin reinterpretari botanice abstracte. Frunzele lucesc delicat, amintind de podoabele fermecatoare ale unei paduri misterioase si devenind modul de exprimare al unui stil modern, natural si personal.

Motive florale
Prin elemente sculpturale si combinatii de texturi care amintesc de lumea naturii, noile bijuterii din Seria Floral Mistic infatiseaza motive florale misterioase si magice. Perle albe lustruite sunt complementate de incantatoare si romantice flori din email negru cuprinse in argint 925, iar talismanele cu detalii florale si motive compuse sunt decorate cu aur de 14 k, email stralucitor si pietre sclipitoare.

Comments

comments

2 Comments

  1. octombrie 8, 2014 / 7:56 am

    Superbă colecție! ♥

Privacy Policy