fbpx

Our favorite jackes for fall: TideStore trench coats

Whether we like it or not, fall is here and is time to think about the wardrobe for this season. The key piece for fall is trench coat, a classic chic item that every woman should have in their wardrobe because it never goes out of style. Also, the trench coat fits both casual and elegant outfits and can be worn both day and night.
Recently we found out from the Internet that trench coat became popular after being worn by soldiers in World War I, although Burberry was launched it since 1856. Also, it was very popular among men thanks to Arthur Conan Doyle who turned it into Sherlock Holmes’ uniform. Greta Garbo was the first woman who started wearing a trench coat 1928 in „A Woman of Affairs”. Later adopted by Gestapo agents in black leather version, model invented for them. Today, leather trench coat (like the model in the last photo) is considered extremely sexy and is worn only by people very stylish for that, we have to admit, it takes a little courage to display such an item.
We selected several models of trench coats from TideStore that caught our attention because of the color, pattern or fabric.
The most interesting model is the one from the fifth photo, which can be worn in several ways, including as a dress. The first time we saw this model at Wendy’s Lookbook and impressed us because it’s extremely versatile.
Do you like trench coats?

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Fie ca ne place sau nu (noua nu), toamna isi intra usor, usor in drepturi si e deja momentul sa ne gandim la garderoba de toamna.
Piesa cheie a toamnei este trenciul/trench coat-ul, o piesa clasica pe care orice femeie ar trebui sa o aiba in garderoba pentru ca nu se demodeaza niciodata si e foarte chic. Mai mult, trenciul se potriveste atat tinutelor casual, cat si celor elegante si poate fi purtat atat ziua cat si seara. 

Recent am aflat de pe internet că trenciul a devenit popular dupa ce a fost purtat de soldati in primul Razboi Mondial, desi fusese lansat de Burberry inca din 1856. El a fost foarte popular in randul barbatilor si datorita lui Arthur Conan Doyle care l-a transformat in uniforma lui Sherlock Holmes. Trenciul este îmbrăcat pentru prima dată de o femeie în 1928, în filmul „A woman of affairs”,ce a avut-o ca protagonistă pe Greta Garbo. Mai tarziu este adoptat de agenţii Gestapo-ului în varianta din piele neagră, model inventat special pentru ei. Astazi, trenciul din piele (precum modelul din ultima fotografie) e considerat extrem de sexy si e purtat doar de persoane extrem de stylish pentru ca, trebuie sa recunoastem, e nevoie de putin curaj sa te afisezi cu un asemenea item.

Am selectat cateva modele de trenciuri care ne-au atras atentia deoarece sunt mai deosebite, fie datorita culorii, modelului sau materialului. Cel mai interesant e modelul din fotografia a cincea, care poate fi purtat in mai multe feluri, inclusiv ca rochie. Prima oara am vazut acest model la Wendy’s Lookbook si ne-a impresionat deoarece e extrem de versatil.
Voua care model va place din cele alese de noi?
http://www.tidestore.com/product/New-Style-Double-Breasted-Belts-Trench-Coat-10986165.html
http://www.tidestore.com/product/Elegant-Lapel-Loose-Slim-Long-Sleeve-Trench-Coat-10973138.html
 
http://www.tidestore.com/product/Yellow-Slim-Double-Breasted-Trench-Coat-10986443.html

http://www.tidestore.com/product/Fashionable-Elegant-Euramerican-Pop-Star-Temperament-Pure-Color-Top-Quality-Lapel-Overcoat-10855466.html
http://www.tidestore.com/product/Celebrity-New-Arrival-Long-Sleeves-Trench-Coats-10775190.html
http://www.tidestore.com/product/Best-Quality-All-Matched-Slim-Cotton-Double-Breasted-Gentlewomanly-Long-Trench-Coat-10706150.html
http://www.tidestore.com/product/Pure-Color-Slim-Lapel-Overcoat-10986448.html
http://www.tidestore.com/product/Multi-Color-Double-Breasted-Long-Sleeve-Leather-Trench-Coat-10974903.html

Comments

comments

18 Comments

 1. September 3, 2014 / 11:02 pm

  Mie mi-a placut mult unul de pe sheinside, cu inimioare, o scumpete de trench. Imi plac mult cele care pun accentul pe talie, mi se par deosebite.

  Te pup

  • September 6, 2014 / 2:54 pm

   Aaa, nu ti l-ai cumparat? Eu asa credeam 😀
   Si noi ne-am indragostit de el, speram sa ni-l luam pana la urma 🙂

 2. September 4, 2014 / 5:08 am

  Sunt frumoase toate, însă eu chiar trebuie să mă limitez la cele pe care le am. Primul îmi face cu ochiul cel mai mult 🙂

  • September 6, 2014 / 2:56 pm

   Noi avem doar unul si mai mereu ne certam pe el, asa ca trebuie sa remediem situatia 😀

 3. September 4, 2014 / 6:15 am

  De cele mai multe ori mi-am indreptat privirea spre cele cu o lungime potrivita pentru rochii… mai greu de gasit. xo

  • September 6, 2014 / 2:59 pm

   Daa, arata superb cu o rochita!
   Mie mi se pare ca cel care se poarta in mai multe feluri e mai lung fata de celelalte, dar nu stiu sigur daca ma avantajeaza lungimea aia 😛

 4. September 4, 2014 / 6:41 am

  Toate arata excelent dar ultimul ..e wow! 😀
  Pupici

 5. September 4, 2014 / 6:58 pm

  Toooaaateee-mi plac!

 6. September 5, 2014 / 10:18 am

  o piesa obligatorie. foarte frumoase alegeri!

 7. September 10, 2014 / 6:55 am

  Iubesc trench-urile si mi-as lua cat mai multe, dar cred caa nu as ajunge sa le port pe toate pentru ca daca ma indragostesc de o piesa vestimentara cam abuzez de ea :)) Toate alegerile voastre din postare sunt superbe 🙂

Privacy Policy