fbpx

Oriflame te ajuta sa descoperi misterul Gradinii Secrete

De cum am auzit cuvintele „gradina secreta” prin fata ochilor am vazut un instantaneu dintr-un serial pe care il urmaream cand eram mica.
O usa secreta din fier, acoperita cu verdeata, (avea forma de arcada) iar in broasca o cheie veche, asemenatoare cu cele din iatacurile domnitelor de odinioara.
Dincolo de poarta se intindea cat vedeai cu ochii o gradina superba in stil englezesc, cu multe flori, in special tufe de trandafiri si alte flori decorative.

Pe aleile late de piatra alergau niste copii, uitandu-se mereu in urma, cu teama de a nu fi descoperiti. De aici, totul se amesteca in mintea mea cu alte povesti si filme pe care le-am vazut de-a lungul timplului.
Parca o vad pe Alice luand ceaiul de la ora 5 alaturi de Palarierul nebun in aceasta Gradina Secreta si servind delicioasele prajiturele cu rubarba si vanilie.Si Peter Pan si Wendy zboara nestingheriti pe deasupra tufelor de trandafiri.
Oriflame ne invita sa ne lasam imaginatia sa zboare cu noul parfum Lovely Garden. Prospetimea ametitoare a notelor de rubarba se impleteste cu delicioasele note verzi si aroma laptelui cald, inainte de a se stinge in acorduri placute de vanilie.

Sper ca Lovely Garden de la Oriflame sa ma ajute sa redescopar drumul spre Gradina Secreta si sa imi trezeasca amintirile inghesuite intr-un ungher uitat al memoriei mele.

Comments

comments

4 Comments

 1. May 7, 2012 / 4:22 pm

  Superba postare, m-am simtit pentru o clipa in Tara Minunilor!!! 🙂

 2. Stefania Petcu
  May 8, 2012 / 11:11 am

  Un peisaj mirific!:)

 3. Calin Andreea Daniela
  May 8, 2012 / 3:13 pm

  eu am aleea din trandafiri, dar nu m-ar deranja sa arate asa si gradina mea…:)

Privacy Policy