fbpx


Târgul de carte Gaudeamus

Ieri şi astăzi am fost la Gaudeamus la mai multe lansări de carte ale unor persoane importante din showbizul romanesc, cum ar fi Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Iuliana Marciuc sau Margareta Pâslaru, care şi-a lansat un cd.

Am văzut foarte multe „vedete”(în afară de cele care au lansat cărţi) printre care: Adrian Cioroianu, Octavian Ursulescu, Capatos, Gabi Balint, Emilia Popescu, Rita Mureşan, MirceaRadu, Valentina Pelinel, Daniela Nane, dr.Cristian Andrei, Simona Pătruleasa etc, dar una singură m-a impresionat cu adevărat: Cristian Ţopescu.

E unul dintre modele mele jurnalistice şi chiar îmi doream mult să-l văd, dar mai ales să-l aud. L-am întâlnit întâmplător la lansarea cărţii „În miezul zilei” de Iuliana Marciuc, unde ajunsesem tot întâmplător.

Cel mai mult mi-a plăcut lansarea cărţii Andreei Marin-„Preţuieşte viaţa”, a avut foarte mulţi invitaţi, iar ea a vorbit ca de obicei, foarte frumos, nu neapărat despre carte, ci a dat sfaturi femeilor care doresc să aibă o viaţă şi o căsnicie de succes.

Cartea pare destul de interesantă, e un fel de almanah, după cum a numit-o Mircea Radu, care cuprinde texte ale mai multor autori (Andreea în primul rând, psihologi, nutriţionişti, fotografi, jurnalişti,vedete etc.), fotografii şi un DVD cu expediţia Andreei şi a lui Călin Vrabie pe Kilimanjaro.

Am plecat de la târg cu câteva cărţi, dar mai ales cu multe fotografii şi amintiri, cu bucuria că am auzit nişte oameni pe care poate nu îi voi mai întâlni niciodată.

Comments

comments

Privacy Policy