fbpx

Castiga premii de euro cu Bioderma!

Laboratoarele Dermatologice Bioderma aniverseaza doi ani de la lansarea Sebium Global in Romania si s-au gandit sa ofere o multime de premii atractive pentru voi, inclusiv doua premii de 1000 de euro.
Prin acțiunea sa globala, Sebium Global recreează biologic sebumul caracteristic pielii sănătoase, indeparteaza leziunile acneice si stratul de piele ingrosat care blocheaza porii, calmeaza inflamatia si limiteaza proliferarea bacteriana. Pe langa rolul sau terapeutic, Sebium Global este un hidratant puternic, ce sporeste complianta la tratament. Pielea redevine fina, purificata si fara cicatrici post acnee. Sebium Global poate fi folosit atat singur cat si complementar tratamentului medicamentos.
Bioderma iti ofera sansa sa castigi 1.000 euro pentru aniversarea visurilor tale!
Tot ce ai de facut este sa achizitionezi un produs aniversar Sebium Global cu teaca pana pe 14 aprilie. Inscriere condul unic de pe teaca in aplicatia de pe pagina de Facebook Bioderma Romania si vei afla pe loc daca ai castigat unul dintre cele 200 de kit-uri compuse din Sebium Global 40 ml si Sebium Gel Spumant 200 ml.
In plus, intri in tragerea la sorti pentru a castiga unul dintre cele 2 mari premii de 1.000 euro. Regulamentul concursului este disponibil pe pagina de Facebook Bioderma Romania.

Comments

comments

Privacy Policy