fbpx

Make-up for you brushes {review}

You can never have too many makeup brushes. We do not know about you, but we certainly would like to have hundreds. Today we will talk about the Make-up for you Natural Wooden Professional Make Up Brush Set 24 Pieces that we used a lot in the past two months and some of them have seen included in our monthly favorites posts.
As you can see from the photos, the brushes came in an elegant black pouch. All the brushes were individually packed when we received them. They have a sleek, wooden handle and are very sturdy. We like the fact that each brush has inscribed on it the name of the product to be applied with that brush (blush, powder, eyeliner etc.).
Our favorites are the face ones, especially the powder brush that we I used it almost daily since we received it. We love it even more than the Real Tehniques one, which is a bit too big. They are very soft and the bristles have a perfect length and doesn’t shed. We wish the blush brush to be denser.
The eye brushes are not all the same quality. Some of them are synthetic and some natural hair. The ones we used more are the natural hair ones because we can apply and blend eyeshadow more easily with them. The synthetic ones are good only for putting the product on the eyelids and then you need the natural hair ones for blending. The eyebrow brush (the wand) became our favorite of all that we have been trying until now cause it’s quite thick and help us smooth out the eyebrows.
Overall, it’s a good set and its price is very affordable, only $15.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Niciodata nu poti avea prea multe pensule de machiaj. Indiferent de numarul lor, mereu parca ai nevoie de mai multe. Nu stim cum sunteti voi, dar noi cu siguranta am dori sa avem sute. Astazi o sa va vorbim despre setul de 24 de pensule Make-up for you pe care il folosim de mai bine de doua luni. Unele pensule le-ati mai vazut incluse si la favoritele lunii, insa astazi o sa vii le aratam pe toate si o sa va spunem mai multe despre ele.
Ne plac seturile mari pentru varietatea de pensule pe care o contin, dar intotdeauna exista si pensule pe care nu le poti folosi pentru ca nu sunt utile. Si acest set are cateva pensule pe care nu le-am folosit pentru ca nu stim ce am putea aplica cu ele, avand in vedere ca sunt mici si rigide, insa majoritatea au fost testate „din greu”.
Dupa cum puteti vedea din fotografii, vin depozitate intr-un pouch negru, elegant, insa noi nu le pastram in el, pentru ca ar fi foarte enervant sa stam de fiecare data sa le scoatem si apoi sa le punem la loc. Au un design elegant, maner din lemn, sunt bine lipite si nu ni s-a intamplat sa se miste vreuna sau sa se dezlipeasca, desi le-am spalat de multe ori pana acum. Ne place faptul ca fiecare pensula are inscriptionat pe ea denumirea produsului care trebuie aplicat cu ea (bluch, pudra, bronzer, tus etc.)
Preferatele noastre sunt cele destinate machiajului fetei, in special pensula pentru pudra pe care am folosit-o mereu de cand am primit-o. Ne place mai mult si decat cea de la Real Tehniques, care e cam prea mare. Perii sunt foarte fini si au o lungime perfecta. Nu pierd fire la spalat. Ne-am fi dorit ca pensula pentru blush sa fie mai densa.
La pensulele pentru ochi avem cateva nemultumiri legate de unele pensule. Perii unora ni se par prea scurti, iar ai altora prea lungi. Unele sunt sintetice, iar altele din par natural. Cele pe care le-am folosit mai des si care ne plac mai mult sunt cele din par natural pentru ca fardurile se aplica mai usor si mai frumos cu ele. Cu cele sintetice nu se intinde mai deloc fardul, sunt bune doar pentru punerea produsului pe pleoape. Cele din par natural mai pierd fire la spalat. Pensula pentru sprancene (de tip wand) a devenit preferata noastra din toate cate am incercat. E deasa si nu zgarie precum altele similare si sprancenele se aseaza tare frumos dupa ce le pieptanam cu ea. Si pensula pentru tus in unghi e foarte buna si o folosim des, insa cea circulara si subtire nu ne incanta deloc.
Per total, e un set bun, are un pret foarte accesibil (15 dolari) si o calitate  destul de buna cu mici exceptii, dupa cum am mentionat si mai sus.

Comments

comments

11 Comments

  1. ianuarie 13, 2015 / 8:25 am

    Toate arata foarte bine dar cele destinate machiajului fetei m-au cucerit. 🙂
    Sa le folositi cu placere in continuare!
    Pupici

  2. ianuarie 13, 2015 / 9:58 am

    Hello I'am Chris From France!!
    this is not a "spam"
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************

  3. ianuarie 13, 2015 / 11:02 am

    Offff…cateva sute de-as avea si tot nu mi-ar ajunge…
    Arata bine aceste pensule

  4. ianuarie 15, 2015 / 9:44 pm

    Claaar, as vrea sa am cateva sute de pensule si pe cineva care sa mi le curete gratis 😀
    Astea arata foarte bine, mai ales cele pentru fata!

    • ianuarie 16, 2015 / 5:48 pm

      Hai ca le spala Cristina, ca tot ea le face si pe ale noastre, iti pun eu o pila :))))

  5. ianuarie 16, 2015 / 2:33 pm

    Asa este, nu poti avea niciodata prea multe pensule, toatal de acord cu voi! 😀 Problema este la spalat, spalatul ma omoara, zici ca am de facut cea mai grea treaba din lume haha :)) Arata foarte bine pensulele, imi place ca exista in set si pensule de ochi pufoase :*

  6. ianuarie 16, 2015 / 5:46 pm

    Eu am scapat de sarcina asta pentru ca le spala Cristina mereu, eu doar le folosesc :)))

  7. ianuarie 19, 2015 / 11:56 am

    Ma faceti sa visez la pensule si nu e momentul potrivit :))

Privacy Policy