fbpx

Propuneri de cadouri de la Dolce Natura (Ro only)

Daca inca nu v-ati hotarat ce daruri sa oferiti celor dragi, ar fi cazul sa va grabiti pentru ca nu mai aveti mult timp la dispozitie. Noi astazi venim cu cateva sugestii „parfumate” de la Doce Natura, care, cu siguranta vor satisface si cele mai exigente gusturi.

Cadourile de la Dolce Natura sunt naturale, frumos ambalate, gata de oferit in dar persoanelor importante din viata ta!

CADOU NATURAL PETAL PERFECT
Pentru momente sublime de rasfat in doi. Produsele contin ulei esential de trandafir ce va inmiresma instant intreaga baie in note dulci, florare.
Pachetul contine: vintage Rosehip Face Wash, crema pentru baie Stress Less, crema pentru baie Flower Bazaar, sare de baie Porcelain Peony, sare de baie Vintage Rosehip.
Pretul setului e de 135 lei.

 
CADOU NATURAL SKY HIGH
– produsele acestei colectii te vor inalta in al 9-lea cer! Cadoul contine: sare de baie Incense&Sensibility, sare de baie Pink Rhubarb Princess Whoopie, spumant pentru baie Chai High, spumant pentru baie Miss Tangleberry, sapun natural Azure Skies.
Pret- 135 lei.

CADOU NATURAL BIRDS OF PARADISE -aceasta colectie tropicala reprezinta rasfatul suprem pentru cei care adora baile lungi si aromate. Contine: sare de baie Daisy Roots, sare de baie Fantasy Island, sapun natural Hawaiian Flower, crema pentru baie Kontiki Fizz, crema pentru baie Hawaii Five Oh. Pret- 135 lei.
CADOU NATURAL LUXURY ASSORTED BALLOTIN– contine 6 dintre cele mai iubite produse Dolce Natura: crema pentru baie Rose, crema pentru baie Marigold, spumant pentru baie Purple, spumant pentru baie Rosebud, gel pentru baie Pink,gel pentru baie Jade.
Pretul seteului e de 97,80 lei.

Cadourile sunt disponibile atat online pe www.dolcenatura.ro, cat si in magazinul din Baneasa Shopping City.
Daca nu v-ati hotarat ce sa alegeti puteti gasi aici si aici postarile noastre despre produsele Dolce Natura  pentru a le vedea in detaliu si a citi mai mult despre ele.

Comments

comments

4 Comments

  1. decembrie 16, 2014 / 6:05 am

    Acestea sunt cele mai apetisante seturi pe care le-am vazut pana acum.
    Arata divin!
    Pupici

  2. decembrie 22, 2014 / 12:30 pm

    Asa de bine arata produsele lor 😀

Privacy Policy