fbpx

Tu cati ani ai? (Ro only)

Majoritatea femeilor atunci cand sunt intrebate ce varsta au se simt jenate sa raspunda de teama ca vor fi considerate de cei din jur mai putin atragatoare, deoarece societatea asociaza tineretea cu frumusetea.

Dove a lansat o noua campanie numita „Frumusetea nu are varsta” cu scopul de a inspira femeile sa-si sarbatoreasca frumusetea la orice varsta. Campania a fost lansata pe 9 septembrie, chiar de Ziua Internationala a Frumusetii.

Conform unui studiu global Dove, un sfert dintre femei se simt judecate de persoanele din jur in functie de  varsta pe care o au, de aceea doar 10% dintre femei sunt mandre sa-si recunoasca varsta, in timp de 40% isi ascund adesea varsta reala.

 Campanie Dove e construită în jurul unui film numit „Tu cati ani ai?” pe care il puteti viziona mai jos:

Dove a produs filmul „Tu cati ani ai?” pentru a-si continua misiunea de a creste stima de sine pentru femeile de toate varstele. 
Filmul subliniază discrepanta dintre deschiderea si sinceritatea cu care fetitele isi recunosc varsta si reticenta femeilor de a face acest lucru.
Fetele copiaza atitudinea mamelor lor in ceea ce priveste frumusetea si increderea de sine. De aceea este important ca mamele sa-si recunoasca propria frumusete la orice varsta si sa dea exemple pozitive fiicelor lor. 

Cu ocazia acestei campanii, am primit o supriza extrem de placuta de la fetele de la Image PR, care au facut putin pe detectivii pentru a ne oferi un cadou personalizat 🙂 Am ramas surprinse cand am vazut cardul personalizat si tricoul cu mesajul campaniei. Pozele sunt de pe Instagram (@dorinadaniela), asa ca nu au o calitate prea buna, insa mesajul e important 🙂

Voi ocoliti raspunsul la intrebarea: „Cati ani ai?”

Comments

comments

8 Comments

 1. septembrie 11, 2014 / 8:27 am

  Nu, deloc! Nu mi-a fost niciodata teama de trecerea anilor, am incercat mereu sa devin un om mai bun, sa ma perfectionez, astfel incat, chiar daca imbatranesc, sa stiu ca am evoluat!

  • septembrie 14, 2014 / 10:33 pm

   Nici mie. Si sper ca nici mai tarziu sa nu-mi fie 🙂
   Ma bucur sa vad o astfel de gandire pozitiva 🙂
   Te pup! :*

 2. septembrie 11, 2014 / 5:05 pm

  Nu ma feresc sa-mi spun varsta si nici nu ma grabesc sa-mi acopar firele albe ce anul asta s-au tot inmultit. Faina campanie!

  • septembrie 14, 2014 / 10:13 pm

   Si mie mi-au aparut cateva fire albe si le urasc :)))
   Cu varsta nu am nici eu nicio problema 🙂
   Da, e super campania, si eu am ramas placut suprinsa! 🙂

 3. septembrie 11, 2014 / 6:33 pm

  Nu ma feresc sa imi spun varsta si deseori oamenii se mira si imi spun ca par o tinerica de 20 de ani. Eu indraznesc sa le spun sa mai adauge 3, azi maine chiar 4.

  • septembrie 14, 2014 / 10:23 pm

   Eii, oricum esti tinerica si la 23 ani 🙂 Abia ai trecut de 20 :))
   Multi inainte si sper sa iti spuna lumea ca esti o tinerica de 20 de ani multi ani de acum inainte 🙂
   Te pup! :*

  • septembrie 14, 2014 / 10:30 pm

   Pai esti foarte mica 🙂
   Sper ca mai tarziu sa nu iti schimbi mentalitatea si sa ramai la fel 🙂
   Te pup! :*

Privacy Policy