fbpx

Provocarea Activia: Tu cum dansezi cand te simti bine?

Activia ne suprinde cu o noua campanie frumoasa, „Indrazneste sa te simti bine”, dar si cu un nou concurs dragut despre care o sa va povestim in acest post.

Ambsadorul Activia la nivel global Shakira si Activia vor sa te ajute sa iti descoperi personalitatea de dansatoare pentru a intelege mai bine de ce te misti intr-un anume fel atunci cand te simti bine.

Dansul este una dintre modalitatile cele mai placute prin care iti
poti exprima bucuria interioara atunci cand ai o stare de bine, insa nu toti dansam la fel pentru ca suntem diferiti.

Shakira si Activia, te provoaca la un scurt quiz pe tema „Tu cum dansezi cand te simti bine?
Esti „Party Starter” sau iti place sa dansezi incet si senzual? Sau poate iti place ca toti cei din jur sa te admire ca pe o diva? Sau poate esti mai degraba “Private Dancer” ?

Fie ca iti place sa dansezi singura sau impreuna cu altii, in public sau acasa, nu poti nega faptul ca sanatatea ta digestiva joaca un rol important in abilitatea si dorinta ta de a te misca in voie.
Este asadar important sa te simti bine in interior pentru a te putea misca in voie. Aceasta este si misiunea Activia – ca toate femeile sa se bucure la maximum de starea de bine, exprimata prin dans in stil propriu.

La sfarsitul campaniei vor fi extrasi prin tragere la sorti 10 castigatori din persoanele care au completat chestionarul si vor primi iaurturi Activia pentru o luna de zile.
Mai multe detalii despre mecanismul concursului gasiti aici.

Noi ne ducem sa ne delectam cu un iaurtel Activia 🙂

Voi ce tip de dansatoare sunteti? 🙂

Comments

comments

15 Comments

 1. mai 9, 2014 / 6:52 am

  apetisant arata mmm…

 2. Juliet
  mai 9, 2014 / 6:41 pm

  Iaurturile Activia sunt delicioase si imi place sa imi incep ziua cu ele. Am sa ma inscriu si eu la concurs poate am norocul sa castiga iaurturile:)

 3. Trica Viorica
  mai 10, 2014 / 2:37 pm

  CALITATIV SI DELICIOS <3 MULTUMIM!

 4. mai 15, 2014 / 7:11 am

  Eu sunt romantica :)) Trebuie sa incerc si eu noile sortimente 😀

Privacy Policy