fbpx

Review Rimel COLOSSAL Maybelline

Am vazut in urma cu o saptamana-doua pe blogul Iguanitzei ca rimelul Colossal de la Maybelline e la reduceri si am zis sa-l incerc si eu, deoarece arata tare tentant.

L-am luat din Cora si am dat 14 lei pe el, 50% reducere din pretul initial. Mi se pare foarte bun, chiar ofera volum genelor, nu le incarca si rezista foarte mult.

Dupa ce il porti mai multe ore nu se faramiteaza, sa iti ramana punctulete negre sub ochi, cum mi s-a mai intamplat cu cel albastru de la Maybelline, Volume Express.
Are o textura ok, nici prea uscata, nici prea lichida, dar are un miros cam ciudat de parafina parca, care se simte imediat cum desfaci tubul, dar nu persista dupa ce il aplici.

Periuta e parca putin mai groasa decat una obisnuita, are perii desi si e foarte buna. Iata cum arata cu doua straturi (cu ochii deschisi nu se vedeau bine genele, lumina din camera era prea proasta):

Concluzie: un rimel bun, care merita incercat.

Comments

comments

7 Comments

 1. octombrie 18, 2010 / 3:49 pm

  sa il folosesti cu placere. Din pacate eu nu imi dau seama cum sunt genele in poza cu ochii inchisi:( dar te cred pe cuvant ca e bun:D

 2. octombrie 18, 2010 / 5:04 pm

  it's my favorite 😛

 3. octombrie 19, 2010 / 7:30 am

  Si mie imi plaaaaace ! L-am luat cu 15 lei de la B&B, nuanta Brown, sa fie mai discret, de iarna 😉

 4. octombrie 19, 2010 / 12:34 pm

  Si eu mi l-am luat de la reducere din Acuhan cu 13 lei. Il ador!:X

 5. noiembrie 14, 2010 / 11:19 pm

  iui, mie mi s-a parut o minciuna mare, plus ca nu suportam mirosul lui. am facut review pe undeva, da acu nu mi se incarca pagina, tre sa imi trag de urechi hostingu :)dar daca tie iti place rimelul… enjoy 🙂

 6. Sandra
  decembrie 30, 2010 / 5:22 pm

  Hehe, nu se faramiteaza? Now that's a fine joke. Eu una m-am trezit neagra, neagra pe sub ochi.yuck!
  Dar daca tie nu ti-a facut figuri ma bucur.De fapt multe fete sunt de-a dreptul extaziate! Deh, pe mine nu m-a iubit.

Privacy Policy