fbpx

Noua modă de la Hollywood: capul ras

Mă uit pe net şi pe la TV şi mă îngrozesc de noul trend din rândul vedetelor străine: capul ras parţial sau total.

Prima a fost Britney Spears, dar săraca ea s-a ras de nevoie, avea păduchi şi părul ei ajunsese într-o situaţie jalnică, ca şi ea de altfel.

A urmat prietena lui Kanye West: Amber Rose, apoi Rihanna, Cassie, Carmen Electra iar ultima pe listă e Solange Knowles.

Pe ele le-am enumerat pentru că le-am văzut în ultimele zile cu această freză a la struţ (Rihanna) şi nu înţeleg ce le-a apucat. Le stă oribil şi nu sunt deloc feminine. Poate au vrut să demonstreze ceva, curaj sau atitudine, stil, dar şi-au nenorocit capul pentru câteva luni bune şi totodată şi aspectul.

Solange, sora mai mică a lui Beyonce spunea că s-a tuns pentru a nu mai fi întrebată de ziarişti de sora ei, dar cred că acum ea va fi asaltată de paparazzi pentru poze, asta în cazul că aceştia nu se vor îngrozi de felul în care arată.

Sunt convinsă că o să urmeze o avalanşă de vedete tunse (dacă asta se poate numi tunsoare) în halul ăsta, dar sunt curioasă dacă trendul va ajunge şi pe plaiurile noastre.

Comments

comments

3 Comments

  1. iunie 3, 2011 / 1:03 pm

    mda… sprancene rase, "freza" rasa… what's next? Sa-ti pui o punga de hartie (e mai eco) pe cap si sa spui ca esti 'feșăn' ? :))

  2. decembrie 14, 2015 / 10:12 pm

    a ajuns trendul acesta acum vreo 2 ani și la mine în an, asta în condițiile în care eram 12 fete la vremea respectivă, din vreo 70 și ceva de studenți în an

Privacy Policy