fbpx

Happy women’s day! ❤

Happy International Women’s Day! We can’t believe that time flew so fast and we are celebrating Women’s Day again. This
year, as in 2015 and 2014 we prepared a photo shoot with Julie from Pink Wish. When we take photos together we like to wear elegant outfits, mostly pink because is our favorite color. This
is what happened this time too but we experienced bad weather 🙁

Anyway,
the point of this post is not to look perfect, but to
inspire. We rarely find some photos that express feelings. The fashion blog photos are just better and better, but without feelings and naturalness. A real woman must accept herself as she is, without touches, makeup and perfect hair. Sometimes disheveled, makeup less or with a zit. Sometimes a princess, sometimes a child, sometimes a lady. It’s
not important what others think about you and you shouldn’t try to be
perfect just to create an image, but to be you, as you feel.
Being a woman is a blessing, but
sometimes it means to juggle hundreds of problems with a smile, to face
multiple roles, to be strong. There are a million definitions for the word woman, but none fully describe this wonderful creature. All women have something in common, yet they are all so different.
Today celebrate yourself, smile, spoil yourself and above all, be
yourself because you are unique because you are beautiful, because
you’re a woman! 

Don’t forget to check Julie’s post!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

La multi ani, fetelor si femeilor! Parca nu ne vine sa credem ca timpul a zburat asa repede si e din nou ziua noastra. Si anul acesta, ca si in 2015 si 2014 am pregatit o sedinta foto cu Julie de la Pink Wish, insa am avut mult de indurat din cauza vremii capricioase. Planuisem cu ceva timp in urma sa facem fotografiile in interior, dar cum planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, am fost nevoite sa degeram putin si sa improvizam. Mereu ne place ca atunci cand pozam impreuna sa purtam tinute elegante, mai speciale, eventual si roz, culoarea noatra favorita. Asa s-a intamplat si de data asta, doar ca am avut niste conditii meteo nefavorabile 🙂

Oricum, ideea acestor postari nu e sa aratam ca scoase din cutie, ci sa va inspire. Din ce in ce mai putin mai gasesti fotografii care sa exprime niste sentimente. Fotografiile de pe bloguri sunt din ce in ce mai bune din punct de vedere tehnic, dar lipsite de sentimente si naturalete.
A fi femeie adevarata inseamna a te accepta asa cum esti, fara retusuri, fara machiaj si par perfect. Uneori ciufulita, cu machiajul putin sters sau cu un cos 🙂 Uneori printesa, alteori copil, alteori o doamna. Nu e important ce gandesc ceilalti despre noi si nu trebuie sa incercam sa fim perfecte pentru a ne crea o imagine, ci sa fim noi, asa cum simtim. Nu poti sa mimezi ceva la infinit si oricat de mult incerci sa pari ceea ce nu esti, candva te poti da de gol si dezamagirea va fi imensa pentru cei din jurul tau.

Sa fii femeie e o binecuvantare, dar uneori inseamna sa jonglezi cu sute de probleme cu zambetul pe buze, sa faci fata mai multor roluri, sa fii puternica. Exista un milion de definitii pentru cuvantul femeie, dar niciuna nu descrie complet aceasta fiinta minunata. Toate femeile au ceva in comun, dar totusi, toate sunt atat de diferite.

Inca o data iti uram multa fericire si multe impliniri si bucurii! Bucura-te de ziua de azi, sarbatoreste-te, zambeste, rasfata-te si mai presus de toate fii tu pentru ca esti unica, pentru ca esti frumoasa, pentru ca esti femeie!

Nu uita sa citesti si postarea lui Julie!
Ii multumim mult Ralucai Antuca, care a indurat frigul cu noi si ne-a facut niste poze dragute si luminoase ca si ea, desi vremea era tare mohorata 🙂 

 

Dorina: Skirt/Fusta: Atelier Roxana Alina; jacket: Vero Moda;
Cristina: Skirt/Fusta: Shein, jacket: Oasap.

Comments

comments

Distribuie:

24 Comments

  1. martie 8, 2016 / 4:19 am

    Sunteti minunate!
    La multi ani!
    Pupici

  2. martie 8, 2016 / 9:31 am

    Au iesit frumoase fotografiile in ciuda vremii urate, tinutele sunt de poveste si voi la fel :*

  3. martie 8, 2016 / 11:34 am

    Hello from Spain: Happy womens day. I love your outfits. Fabulous looks. I just discovered your blog and I like the variety of topics that you write. Fashion and beauty are my hobbies with my Barbie doll collection. Right now I have a blog dedicated to those dolls that I invite you to visit: http://all4barbie.blogspot.com.es/ If you want we keep in touch. I already made me a follower of your blog.

  4. martie 8, 2016 / 4:20 pm

    la multi ani,printeselor! great shooting! puppp

  5. martie 8, 2016 / 4:28 pm

    3 printese. Superbe pozele, imi plac mult tinutele, nici nu se putea altfel ;)).
    Pupici! La multi ani!

  6. martie 9, 2016 / 7:19 am

    vai ce frumoase sunteti toate 3 !!! love the outfits !!! pupici si La multi ani, cu intarziere:D

  7. martie 9, 2016 / 10:20 pm

    Felicitari pentru ceea ce faceti. Priviind din exterior ar putea pare o joaca de copil dar cand vezi ce este de facut lucrurile se mai complica putin.
    Am si eu un blog de foarte mult timp dar de aproape 2 ani am inteles mai bine ce trebuie sa fac si ma chinui. Ma chinui sa cresc prin forte proprii. Referitor la pozele de pe bloguri despre care vorbeati … Este foarte greu sa maschezi micile imperfecini, ca de exemplu un cos, care apare fix in ziua nepotrivita iar tu trebuie sa mergi in acea zi sa faci poze pentru ca atunci ai … fotograf. Nu de fiecare data am timp sa imi aranjez parul sa stea tipla! .. etc! inteleg perfect!
    Va pup si va sustin

    • martie 13, 2016 / 11:28 am

      Multumim frumos pentru comentariu, Ramona!
      Da, chiar nu e usor deloc, mai ales cand mai ai si job si trebuie sa iti mai pierzi unori si noptile ca sa poti sa editezi poze sau videoclipuri 😀
      Multumim frumos! Pupici!

  8. Delia Anastasia
    martie 10, 2016 / 7:34 pm

    Fetelor, cu voi se face primavara! Superbe pozele si culooorile <3 Sunt culorile mele preferate primavara asta!!

    http://www.delianastasia.com

  9. Anca
    martie 13, 2016 / 7:39 am

    Ce dragite sunteti toate trei! Imi place mult fusta verde deschis. de unde este?

    • martie 13, 2016 / 11:25 am

      Multumim, Anca!
      E de fapt rochie si e facuta de Atelier Roxana Alina (asa o gasesti si pe pagina ei de Facebook).

  10. martie 15, 2016 / 2:09 pm

    Vaaai, cat de frumoase sunteti toate!! radiati de fericire!!!!
    Iar tinutele…minunate!!!!

Privacy Policy