fbpx

Miss Manga event+my outfit

Today I’m super excited to tell you about the launch of L’oreal Miss Manga mascara in Romania.
I must admit I have my doubts when it comes to new brands of mascara, just because I’m loyal to the ones that I always go to, but Miss Manga completely surprised me. I will tell you more about this amazing mascara soon in a review.
As soon as I entered the room at the press event and saw all beautiful, pink pieces I was amazed. Everywhere were little „panda girls”, glitter stars, masks and even a huge Miss Manga mascot.
There was a very trendy vibe in the whole event and I can say I was extremely flattered to be there. After the event we went to watch Paddington, a
perfect movie for the winter holidays, about family and friendship, which
I liked very much.  
I wore Vero Moda pants in Marsala
shade, which I bought before it was declared Pantone color
of the year. I matched them with my new Oasap shirt with bow, which I love and I would wear it nonstop because it’s made of a thick
material, looks great and can go with anything. 
Kisses! :*
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Inainte de sarbatori am participat impreuna cu Julie la evenimentul de lansare a rimelului L’oreal Paris Miss Manga in Romania. Auzisem de aceasta mascara de pe Youtube si am fost incantata cand am ajuns la locul evenimentului si am vazut mult roz peste tot si ” fetite panda”. Decorul a fost foarte girly, exact pe gustul meu si al lui Julie si eram tare entuziasmate cand mai descopeream cate o chestie si exclamam aproape in cor: „Ce dragut!”, „Super cute” si altele asemenea ๐Ÿ™‚ Invitatia a fost surpriza si ma asteptam sa fie lansata o mascara Maybelline (a caror fana sunt :P), insa se pare ca m-am inselat. Acesta a fost primul eveniment L’oreal la care am participat si chiar m-am bucurat ca am mers impreuna cu Julie, pentru ca a fost tare dragut. Am cunoscut-o si pe Mihaela Munteanu, PR Manager L’oreal si e exact asa cum mi-o imaginam din online: o persoana calda, calma si foarte draguta.
Alexandru Abagiu ne-a dezvaluit cateva trucuri pentru aplicarea eficienta a acestei mascara inedite ce are o periuta flexibila 360 °. Mai multe despre el o sa va povestesc cat de curand intr-un review, insa va spun de acum ca gasiti deja mascara in magazine la pretul de 40 de lei.
Dupa eveniment am mers sa vizionam filmul Paddington, un film perfect pentru sarbatorile de iarna, despre familie si prietenie, care mi-a placut tare mult si mie si lui Julie.
Dupa film am facut cateva poze cu outfit-urile pe care le-am purtat, insa cei de la securitate ne-au interzis sa pozam unde am vrut noi, asa ca background-ul e deprimant ๐Ÿ˜› Nu inteleg de ce in Romania nu ai voie sa faci poze nici macar pe trotuar (mi s-a mai intamplat de n ori) si fetele din strainatate fac nu doar poze, dar si filmulete in mall, in magazine, chiar si in muzee….
Pantalonii Vero Moda in nuanta Marsala i-am luat de pe Kurtmann pana sa stiu ca aceasta va fi declarata culoarea anului de Pantone. I-am asortat cu noua camasa cu funda, de care sunt incantata si pe care as purta-o nonstop pentru ca e realizata dintr-un material gros, arata foarte bine si o pot asorta cu orice.
Cand m-am uitat astazi la fotografii am observat ca sunt cam nearanjata si am cureaua, fundita de la camasa si palaria cam intr-o parte, insa asa e dupa doua ore petrecute la cinema. M-am facut comoda pe scaun si nu mi-a mai pasat de detalii. Dupa ce am iesit, am uitat sa ma aranjez, eram prea ocupata sa vociferez cu Julie de excesul de zel al celor de la securitate :))
Va las cu pozele de la eveniment si cu tinuta :* 

Coat/Palton: Oasap
Shirt/Camasa: Oasap
Pants: Vero Moda via Kurtmann
Boots/Ghete: Condur by Alexandru
Hat/Palarie: Ebay
Rings: H&M
Watch: Aldo
Photo credit: Julie {Pink-Wish.com}

Comments

comments

34 Comments

  1. ianuarie 8, 2015 / 8:07 pm

    Ce outfit draguศ› *.*

  2. ianuarie 8, 2015 / 9:19 pm

    Foarte frumos outfitul, imi place mult camasuta. Si evenimentul cu toate acele lucrusoare dragute chiar te fac sa exclami ooo…ce dragut si din spatele ecranului ๐Ÿ™‚ Am avut acest rimel si mi-a placut. Sunt curioasa cum ti se pare si tie ๐Ÿ™‚ Pupici

    • ianuarie 12, 2015 / 1:59 pm

      Multumesc frumos! :*
      Nu-i asa ca a fost minunat decorul? ๐Ÿ™‚
      Si mie imi place mult de tot, dar o sa afli parerea mea cand fac review ๐Ÿ™‚
      Te pup! :*

  3. ianuarie 9, 2015 / 7:38 am

    Ce nuanta frumoasa au pantalonii si palaria!! Daca nu ziceai tu de curea si de funda de la camasa, nici nu observam ca sunt "neaeanjate", cum spui tu. Sunt foarte bine, e foarte frumoasa tinuta! Casual and chic dar palaria o face si putin eleganta.

    • ianuarie 12, 2015 / 2:16 pm

      Multumesc :*
      Mie mi se par ca sar in ochi :)) Sau cel putin mie ๐Ÿ˜› Stii tu cum e, cand e vorba de noi, avem tendinta sa exageram unele lucruri.
      Ma bucur mult ca iti place.
      Te pup! :*

  4. ianuarie 9, 2015 / 12:02 pm

    Camasa este adorabila si imi plac mult si pantalonii (pantalonii/jeansii Vero Moda sunt my all-time fav). Foarte dragute si accesoriile, iar evenimentul pare ca a fost super fun! O zi cu adevarat memorabila.

    Hugs,
    S.

    • ianuarie 12, 2015 / 2:26 pm

      Multumesc frumos. Eu nu mai aveam pana acum nicio pereche de la Vero Moda ๐Ÿ™‚
      Acestia sunt foarte frumosi, insa am observat ca se scamoseaza destul de rau ๐Ÿ™ I-am purtat cu paltonasul gri din poze care e de lana si erau albi de scame. O sa ii iau doar primavara si vara, ca sa nu mai am pulovere sau paltoane din lana/puf si sa diminuez riscul de scamosare ๐Ÿ˜›
      Da, a fost super, chiar mi-a placut mult.
      Te pup! :*
      Te pup! :*

  5. ianuarie 9, 2015 / 8:20 pm

    Cat de bine arata camasa, ma bucur ca am vazut-o la tine o aveam pe wishlist si in acelasi timp eram in dubii cu privire la lungimea manecilor.
    Adorabila tinuta, putin rock, putin eleganta, comoda dar chic!

    • ianuarie 12, 2015 / 2:29 pm

      Da, arata bine si are si material bun. E perfecta si pentru iarna. Desi pare din chiffon in poze, in realitate e un material grosut si poate fi purtata si in sezonul rece. Are o lungime ok la maneci, nic prea scurta, nici prea lunga ๐Ÿ™‚
      Multumesc frumos. Te pup! :*

  6. ianuarie 9, 2015 / 9:58 pm

    Foarte reusita tinuta si potrivita cu evenimentul,iar lansarea a fost super cute.

    • ianuarie 12, 2015 / 2:22 pm

      Multumesc frumos.
      Daa, chiar a fost. Mi-a placut tare mult si mie ๐Ÿ™‚
      Te pup! :*

  7. ianuarie 10, 2015 / 7:25 am

    Foarte frumos si foarte sweet!
    Iti vine minunat!

  8. ianuarie 10, 2015 / 12:10 pm

    Unul dintre outfiturile mele preferate. Frumoasa palaria, frumosi pantalonii si paltonul ๐Ÿ™‚
    Cromatic arata tare bine!

  9. ianuarie 10, 2015 / 5:47 pm

    Privind fotografiile , inainte de a citi, imi spuneam ca este inspirata ideea de a atasa acea fundita camasii, completeaza, echilibreaza tinuta! ๐Ÿ™‚ Acum am inteles ca asa e designul ei, dar tot retinem tipsul! ๐Ÿ˜‰
    Din punctul meu de vedere, e delicioasa tinuta – cu felul in care e gandita, prin cromatica, prin fiecare element al ei!

    Pupicei pentru o fata zambareata! ๐Ÿ™‚
    Ilda
    Lavender Thoughts

    • ianuarie 12, 2015 / 2:34 pm

      Da, putea fi si cum ai intuit tu :)) Sa stii ca acum folosesc materialul pentru fundita si la alte camasi, pentru ca e detasabil si imi place tare mult cum se vede. Am primit doua "fasii" de material si alb si negru si se pot combina intre ele, dar se pot purta si separat. E super ingenioasa ideea pe care au avut-o cei de la Oasap! :*
      Multumesc mult de tot.
      Te pup si eu, cutie! :*

  10. ianuarie 10, 2015 / 5:49 pm

    P.S. Asteptam detalii in legatura cu acel pont in ceea ce priveste aplicarea mascarei. ๐Ÿ˜‰

    • ianuarie 12, 2015 / 1:13 pm

      Sigur ca da, in curand o sa fac review si o sa scriu si despre asta. Pe mine chiar m-a ajutat ๐Ÿ™‚

    • ianuarie 12, 2015 / 12:53 pm

      Multumesc frumos :*
      Sa stii ca am vazut-o si la H&M, dar nu stiu sigur daca e acelasi material, dar modelul e identic.
      Te pup! :*

  11. ianuarie 11, 2015 / 3:22 pm

    Foarte, dar foarte draguta tinuta! Am avut impresia ca avea aceeasi pereche de pantaloni, insa nu-s la fel, sunt foarte asemanatori ๐Ÿ˜€ Iti sta foarte bine cu palarie, e tare frumoasa, ma bate gandul sa-mi iau si eu una, poate o sa-mi placa pana la urma cum imi sta cu ea haha :)) :*

    • ianuarie 12, 2015 / 12:52 pm

      Multumesc mult, Rux :*
      Mie nu imi place cum statea in poze, pare foarte pleostita, dar asta e..Cand plec de acasa o aranjez mai dragut, dar pe drum se strica :))
      Sunt sigura ca ti-ar sta bine cu palarie ๐Ÿ™‚
      Te pup! :*

  12. ianuarie 15, 2015 / 9:49 pm

    Offff, nici eu nu am vazut ca stateau alea strambe! Daca mi-ar fi facut altcineva pozele, as fi fost suprata, cum de n-a vazut?? Dar chiar nu am observat ๐Ÿ™
    Cat de frumoasa e prima fotografie, de-am fi facut doar acolo <3 <3 <3

    Foarte frumoasa tinuta si super cute, as purta-o oricand!! <3

    Pupicei si multumesc inca o data ca m-ai luat cu tine! <3

Privacy Policy