fbpx

Canadiano Urban Nature Hotel Sao Miguel, Azores

 

Prima noastra vacanta in afara tarii dupa cea din Barcelona (in care am fost fix inainte de a incepe pandemia) a fost in insulele Azore, vacanta la care visam de cativa ani si pe care o programasem impreuna cu prietenele noastre de la Surorile Calatoare de mai bine de un an si jumatate.  Desi am stat cu mari emotii pana in ultima clipa cand am ajuns, am reusit sa ne indeplinim aceasta dorinta si sa vizitam Sao Miguel, cea mai mare si cea mai populata insula din arhipeleagul portughez Azore.

Noi ne-am cazat in Ponta Delgada, capitala insulei, deoarece de aici e cel mai usor de ajuns catre toate obiectivele turistice, dar si pentru ca ne doream sa vizitam orasul.

Am ales sa ne cazam la Canadiano Urban Nature Hotel, un hotel de trei stele renovat si redeschis recent, abia la inceputul acestui an, astfel ca totul e nou si super curat. Hotelul este situat aproape de centrul orasului, dar si de aeroport (am facut cam 10-15 minute cu masina de la aeroport) si la toate obiectivele am ajuns pe jos, oraselul fiind destul de mic.

Candiano Urban Hotel are 48 de camere cu balcon, fiind o oaza urbana. Privelistea din curte e foarte frumoasa, cu palmieri si flori, iar view-ul de pe balconul nostru a fost fix spre spatiul verde.

Camerele sunt super spatioase, paturile super confortabile si mari, am dormit foarte bine. De asemenea, in camere gasiti tot ce aveti nevoie pe durata sederii (inclusiv lotiune de corp si balsam de par full size, pe care nu le-am vazut la alte hoteluri): frigider, seif, birou, televizor, iar WI-Fi-ul merge super bine, mult mai ok decat internetul mobil.

De asemenea, cei de la hotel ne-au oferit si prosoapele necesare pentru vizitele la piscinele naturale termale, asa ca nu e nevoie sa va carati cu ele de acasa, ceea ce inseamna mai putine bagaje 🙂

La hotel exista si o zona de lounge cu biblioteca unde poti citi carti de beletristica sau poti studia ghiduri despre Azore, atat in engleza cat si in portugheza.

Canadiano Urban Hotel dispune si de parcare, ceea ce e un mare plus pentru ca spatiile pe strazi sunt destul de inguste si ne-am fi temut sa lasam masina inchiriata acolo, existand riscul sa fie zgariata.

Micul dejun este gratuit si este destul de variat, avand de la lapte cu cereale, porrridge, omleta si bacon la fructe, sucuri de detoxifiere si legume la grill.

Personalul este foarte amabil si atent, ne-a placut tare mult de ei si sunt disponibili non-stop la receptie. Noi am apelat si la serviciul de taxi pe care il pun la dispozitie contra cost, asa ca daca in prima sau in ultima zi nu aveti masina inchiriata puteti apela la ei, pe noi ne-au luat cu Van-ul de la aeroport.

Noua Canadiano Urban Hotel ni s-a parut optiunea perfecta pentru vizita in Azore, a fost exact ce aveam nevoie, vi-l recomandam, fiind accesibil atat ca pret cat si ca amplasare in oras. Puteti face rezervare la ei atat pe site, cat si pe Booking si ii gasiti si pe retelele de socializare daca aveti nelamuriri in legatura cu ceva.

 

Canadiano Urban Hotel reception

Canadiano Urban Hotel room review

anotherside of me sisters Canadiano Urban Hotel all opinions are my own

anotherside of me Canadiano Urban Hotel

Canadiano Urban Hotel breakfast 2

Canadiano Urban Hotel anotherside of me

Canadiano Urban Hotel balcony

Canadiano Urban Hotel ponta delgada bathroom
Canadiano Urban Hotel breakfast
Canadiano Urban Hotel azores guide

Canadiano Urban Hotel library

Canadiano Urban Hotel library area
Canadiano Urban Hotel lounge
Canadiano Urban Hotel room review
Canadiano Urban Hotel room
Canadiano Urban Hotel welcome card anotherside of me

Canadiano Urban Hotel ponta delgada azores room
canadiano urban hotel
Canadiano Urban Hotel azores breakfast
Canadiano Urban Hotel lounge

Canadiano Urban Hotel azores reception

Canadiano Urban Hotel azores (1)
Canadiano Urban Hotel azores balcony view (1)

Comments

comments

Privacy Policy