fbpx

Fashion Bloggers Night Out Christmas Edition, primul eveniment Pink Touch Media ♥

Cand scriem aceasta postare inca nu ne vine sa credem ca am reusit sa ducem la indeplinire unul din proiectele la care visam de ceva vreme: Pink Touch Media. Impreuna cu Julie am decis sa realizam un proiect independent de blogurile noastre si sa incepem sa organizam evenimente pentru bloggerii de fashion si nu numai. Ne doream de mult timp acest lucru, sa avem un proiect al nostru, insa datorita lui Julie, visul nostru s-a materializat.
Intr-un timp record am reusit sa punem la punct detaliile pentru Fashion Bloggers Night Out Christmas Edition (#FBNO), care nu a fost un eveniment propriu-zis, ci mai mult ca o petrecere de Craciun intre prieteni. Totul parea atat de simplu cand am facut planul pe hartie si ne-am propus sa facem atat de multe, insa cand am inceput sa punem ideile in practica am descoperit ca e atat de dificil sa realizezi un eveniment.
Spatiul in care am realizat evenimentul, 360 HUB, nu e inca finalizat, dar pentru ca doream mult sa facem evenimentul de Craciun ne-am pus imaginatia la bataie si am realizat un decor minimalist care sa insufleteasca sala imensa. Am intampinat o multime de obstacole pe parcurs, insa in final, totul a fost frumos.
Ne-a fost greu si sa selectam bloggerii care sa participe la Fashion Bloggers Night Out, insa pentru inceput am decis sa ne axam pe bloggerii de personal style. Nu am ales numai bloggerite care sunt prietene cu noi, ci si bloggerite pe care nu le cunosteam, dar ale caror bloguri ne-au impresionat intr-un mod pozitiv, atat prin calitatea articolelor, cat si prin pasiunea pe care o pun in proiectele lor. Si culmea, la eveniment am reusit sa socializam mai mult cu fetele pe care nu le cunosteam decat cu cele cu care eram deja in contact pana atunci.
Cea mai mare bucurie pentru noi a fost la finalul serii, cand toata lumea ne-a spus ca s-a simtit foarte bine si ca s-au bucurat tare mult sa fie prezente acolo in acea seara. Oboseala datorata efortului (psihic, dar si fizic :P) din ultimele zile a disparut ca prin farmec si in acea seara am fost atat de fericite, incat am zambit incontinuu. Stim sa deosebim un zambet fals si alte complimente dismulate de sentimentele reale, insa in seara aia, in sala de evenimente de la 360 HUB am simtit un vibe pozitiv, multa veselie si o atmosfera ca de „petrecere de Craciun in familie” ca sa o citez pe Rux de la Gold and Silver Sparkles.
Seara a inceput cu prezentarea de moda a Roxanei Sanda, intitulata „My Juliette”, o colectie superba de rochii diafane, conceputa pentru fete visatoare si romantice. Cristina s-a numarat printre „modelele” care au prezentat colectia Roxanei si a avut emotii foarte mari pentru ca s-a aflat pentru prima oara in aceasta postura.
A urmat apoi o discutie deschisa cu Elena de la Eileen Cuisine, care a impartasit cu noi o multime de informatii din lumea blogging-ului de fashion si ne-a dat sfaturi despre cum ar trebui sa decurga colaborarile cu brandurile pentru a exista beneficii de ambele parti.
Elena s-a apucat de blogging in urma cu 8 ani, insa pe nisa
de fashion a inceput sa activeze acum patru ani, cand s-a mutat in Londra si de
atunci a avut oportunitatea de a participa la numeroase evenimente importante, printre
care si Saptamana Modei de la Londra, aparand in numeroase articole si
feature-uri din revistele de specialitate.

E o prezenta extrem de calda si un orator foarte bun, toate fetele au ascultat-o extrem de atente si chiar si dupa ce discursul ei s-a incheiat, Eileen a fost in centrul atentiei, fetele dorind sa discute mai mult cu ea. Si e si o persoana extrem de buna si amabila si ii multumim pentru buclele noastre din acea seara :*

Am fost intr-o intarziere atat de mare, atat de preocupate sa aranjam totul, incat pe noi ne-am lasat pe ultima suta de metri si nu am mai avut timp sa ne aranjam. Oricum, nu cred ca a observat nimeni lipsa unui machiaj adecvat unui astfel de eveniment sau cearcanele noastre pentru ca toata seara am avut un zambet extrem de larg pe fata si ne-am simtit atat de bine, exact ca intre prieteni.
Pentru mancarea delicioasa si deserturile apetisante trebuie sa multumim Marie’s Cuisinette. Au fost atatea preparate gustoase, atat cu carne, cat si pentru vegetarieni si vegani, astfel incat toate gusturile au fost satisfacute. Preferatele noastre absolute au fost bilutele cu cocos si am observat ca mai toti invitatii au „atentat” la ele 🙂 Daca aveti nevoie vreodata de catering, va recomandam cu incredere Marie’s Cuisinette.
Nu o sa enumeram aici lista fetelor invitate si nici nu putem pune toate fotografiile (desi am vrea, spatiul de stocare e limitat :P), dar le multumim din tot sufletul pentru ca au venit, a insemnat tare mult pentru noi. Speram ca fetele care au fost invitate, dar nu au putut ajunge vineri, sa fie alaturi de noi la urmatoarele evenimente. Scopul acestui eveniment a fost socializarea si oportunitatea de a cunoaste bloggeri noi si de a colabora impreuna pentru crearea unei comunitati unite
si credem noi ca a fost atins.
Puteti vedea toate fotografiile de la FBNO pe pagina de Facebook Pink Touch Media (in curand) si pe Instagram daca dati search cu tag-ul #FBNO.
Mii de multumiri trebuie sa adresam si sponsorilor evenimentului: Flormar, Melkior, Rexona, Clear si Meli Melo care ne-au fost alaturi si au avut incredere in noi, desi ne aflam la inceput de drum. Va multumim mult pentru ca ati crezut in noi.
Speram ca nu v-am plicitisit cu acest text lung, insa chiar suntem entuziasmate si cand suntem entuziasmate ne place sa vorbim (sa scriem in acest caz) foarte mult. Acesta a fost doar inceputul si deja am inceput sa schitam detaliile pentru urmatorul eveniment si de aceasta data suntem convinse ca va fi mult mai reusit.

Julie, Raluca si noi

Eileen si Julie
Cristina si Rux
Group photo

Federova, Georgiana si Cristina
Dorina, designerul Roxana Sanda, Julie si Cristina

am cunoscut-o in sfarsit pe Mamalina
delicious food by Marie’s Cuisinette

Comments

comments

36 Comments

  1. Andreea Voicu
    decembrie 21, 2014 / 8:12 am

    Felicitaaaaaari!!! Ma bucur ca ati pus la punct un asemenea eveniment si ca a iesit atat de bine! Se vede ca a fost o atmosfera relaxata si un eveniment reusit! Imi pare rau ca nu am putut fii alaturi de voi, dar poate cine stie reusesc sa ajung si eu la unul din numerosele evenimente viitoare.
    Va pup!!

    • decembrie 21, 2014 / 5:57 pm

      Multumim mult, Deea! Chiar sper sa ajungi si tu la urmatoarele evenimente, o sa fie si mai dragut sa fim toate ^_^
      Pupici si de la noi!

  2. decembrie 21, 2014 / 8:35 am

    In primul rand, vreau sa va felicit din suflet pentru evenimentul…roz!
    Ma bucur ca am fost alaturi de voi la acest inceput de drum.
    In al doilea rand, mi-a facut placere sa va revad, ca tare dor mi-a fost de voi!
    Si in final, va doresc mult succes in continuare si abia astept sa vad ce mai puneti la cale pe viitor!
    Va pup!

    P.S.: Ati fost superbe! Iar Cristina s-a descurcat de minune in postura de model! <3

    • decembrie 21, 2014 / 6:06 pm

      Multumim mult de tot, Raluca!
      Ne bucuram si noi tare mult ca ai fost la eveniment, chiar nu ne mai vazusem de mult, a fost tare dragut sa mai socializam:D
      sa speram ca o sa fie si mai reusite decat acesta si ca o sa fim mai indraznete pe viitor :)))
      Pfffaai, am avut niste emotii, nu m-am descurcat bine deloc, credeam ca o sa imi pierd pantofii sau ceva de genul asta, data viitoare trebuie sa repet putin inainte ca sa iasa mai bine :)))
      Pupici!

  3. decembrie 21, 2014 / 9:03 am

    Felicitări fetelor! Meritați toată aprecierea pentru acest eveniment reușit. Va doresc mult succes pe viitor, căci sunt sigura ca aveți planuri multe și mari!

    • decembrie 21, 2014 / 6:07 pm

      Multumim frumos, Ioana pentru incurajari!
      Chiar avem multe idei si planuri, sper sa le putem pune pe toate in aplicare 😀

  4. decembrie 21, 2014 / 9:27 am

    felicitari, dragelor! a fost super-puper dragut! multumesc! va imbratisez!

  5. decembrie 21, 2014 / 11:44 am

    fara cuvinte, felicitari!!!

  6. decembrie 21, 2014 / 2:29 pm

    Felicitari, sa aveti un drum frumos care sa va duca unde vreti voi. 🙂

  7. decembrie 21, 2014 / 2:57 pm

    Am citit cu uimire gandul- speranta exprimat la final! Nu numai ca nu m-a plictisit, dar nu mi-a parut lung textul si am participat afectiv alaturi de voi! Stiam eu ca veti face lucruri mari si frumoase, aveam un feeling – dupa cum v-am spus intr-un comentariu, la un moment dat! Intuiesc ca tot ceea ce ati realizat nu e deloc usor si va felicit din toata inima, fete dragi! La cat mai multe evenimente reusite! In mod sigur vor fi astfel caci se simte cat suflet puneti in ceea ce faceti! Am citit si postarea lui Julie dar la ea, desi o urmaresc si o admir (pentru felul in care arata si gandeste), inca n-am inceput sa las comentarii! 🙂

    Pupici multi si dulci!
    Sarbatori frumoase, casa binecuvantata, suflet deschis si bucuros sa aveti!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    • decembrie 21, 2014 / 6:30 pm

      Iti multumim mult pentru gandurile tale frumoase! Apreciem faptul ca esti mereu alaturi de noi si iti multumim pentru sustinere, e minunat sa ai asemenea persoane care te incurajeaza mereu! ^_^
      La fel iti dorim si noi, sarbatoari fericite alaturi de cei dragi!
      Te pupam!

  8. decembrie 21, 2014 / 8:35 pm

    Multe felicitari, fetelor! A iesit foarte bine totul! Pentru mine a fost primul eveniment de acest gen si m-am simtit extrem de bine in compania voastra. A fost atat de usor sa comunic cu voi, si parca va cunosteam de-o viata! Va pup, fete dragi! Mult succes in continuare in toate proiectele pe care vreti sa le initiati!

    Love,

    Mamalina

    • decembrie 22, 2014 / 5:06 pm

      In primul rand, multumim mult de tot ca ai venit, chiar ne-a facut mare placere sa te cunoastem si sa stii ca si noua ni s-a parut ca am comunicat foarte usor, esti o persoana foarte calda si draguta, sper sa mai avem si alte ocazii sa ne vedem ^_^
      Multumim frumos! Te pupam!

    • decembrie 22, 2014 / 5:14 pm

      Multumim frumos, Saci! Chiar ne-a parut super rau cand am auzit ca nu puteti sa ajungeti, dar sper din tot sufletul ca la urmatorul eveniment sa fiti si voi prezente 😀
      Nu m-am descurcat atat de bine la prezentare, dar macar am avut o rochie frumoasa, care mi-a placut foarte mult :))
      Pupici!

  9. decembrie 22, 2014 / 11:04 am

    Felicitari din suflet! Ati facut un lucru extraordinar!
    Sunteti mereu niste aparitii fermecatoare asa ca sunt convinsa ca lipsa unui machiaj "stilizat" nu a fost remarcata. 🙂
    Va pup si va doresc mult succes!

    • decembrie 22, 2014 / 5:18 pm

      Multumim mult de tot pentru incurajari, Diana! Esti foarte draguta cu noi ^_^
      Ne-am mozolit putin inainte, dar nu cum trebuia :))))
      Pupici!

  10. decembrie 22, 2014 / 11:39 am

    Multe felicitari pentru acest proiect si pentru acest eveniment. Din poze se poate vedea ca a fost reusit si va doresc succes mai departe 🙂
    Apropo, imi plac tinutele voastre si imi plac tricourile pe care le-ati asortat cu fustele.
    Pupici

    • decembrie 22, 2014 / 5:23 pm

      Multumim frumos, Macy! Noi speram ca a fost reusit, am vazut ca toata lumea s-a simtit bine, ceea ce ne bucura 😀
      Asta a fost si ideea noastra, sa ne creeam niste tricouri si sa le asortam cu niste fuste colorate, chiar o sa urmeze si lansarea tricourilor in curand 😛
      Pupici!

  11. decembrie 23, 2014 / 10:34 am

    Si eu ma bucur ca am fost alaturi de voi la acest inceput de drum. A iesit totul foarte frumos, sunteti creative si asta e foarte important. Mult succes in continuare si cat mai multe evenimente frumoase!
    O sa scriu si eu zilele astea, vreau neaparat sa imi exprim parerea pe blog :D.
    Multumesc pentru tot!

    • decembrie 25, 2014 / 7:41 pm

      Multumim frumos ca ai acceptat invitatia noastra si ne bucuram ca ti-a placut 🙂
      Pupici!

    • decembrie 25, 2014 / 7:42 pm

      Cu mare placere, Petronela! Ne bucuram ca ai vazut invitatia la timp si ca ti-a placut 😀
      Multumim si noi! :*

  12. decembrie 23, 2014 / 9:18 pm

    Felicitari din suflet!!! Vad ca avem Romance bloggerite foarte frumoase, va pup!!!

  13. decembrie 23, 2014 / 10:59 pm

    Cu 3 fete atat de "pinkish" nu avea cum sa fie altfel evenimentul decat roz. Meritati toata aprecierea. Felicitari, va pup.

  14. decembrie 25, 2014 / 3:29 pm

    Felicitari, a fost un eveniment super si m-am bucurat tare mult sa va fiu alaturi! Va urez mult succes pe mai departe si Craciun fericit! Pupici

    • decembrie 25, 2014 / 7:45 pm

      Multumim frumos, Georgiana! Ne bucuram mult de tot ca ti-a placut!
      Craciun fericit si tie!
      Pupici!

  15. decembrie 27, 2014 / 10:41 am

    Super initiativa, super proiect! Mi-ar fi placut sa pot fi si eu acolo…:)Se vede ca v-ati simtiti bine!:)

    • decembrie 27, 2014 / 3:18 pm

      Multumim frumos, Diana! O sa mai urmeze si alte evenimente de acest gen in care o sa chemam si bloggeri din tara, acum a fost facut cam din scurt 😀

  16. ianuarie 2, 2015 / 9:16 pm

    Felicitari pentru initiativa !! Am dat like la pagina de facebook si astept cu nerabdare sa vad ce pregatiti pe viitor, mi-ar placea sa iau parte la un astfel de eveniment ! Va pup :*

    http://anamariaben.blogspot.ro

Privacy Policy