fbpx

Christmas gift sets

 

Cui nu-i place sa primeasca daruri? A oferi un cadou aduce insa o bucurie la fel de mare, dacă nu chiar si mai mare, mai ales acum, in preajma sarbatorilor.

Cauti un cadou pentru mama, sora sau cea mai buna prietena a ta?  Ce poate fi mai potrivit decat un set de cosmetice? Pentru prietena sau sora poti alege, de exemplu, un set de rujuri un set de parfumuri in miniatura sau un set travel size cu produse de make-up, in vreme ce mama va aprecia un set pentru ingrijirea tenului, iar bunica s-ar bucura probabil de un set de creme pentru maini.

Seturile cadou sunt solutia ideala atat pentru tine, pentru ca nu petreci foarte mult timp in cautarea darului potrivit, cat si pentru destinatarul cadoului. Si, in plus, seturile cadou ofera o bucurie dubla: ambalajul frumos (mai ales daca oferiti produse in editie limitata de sarbatori) si continutul deosebit.

my shiny vanilla yves rocher

Pe Notino gasesti nenumarate variante de seturi pentru toate gusturile:

Seturi cadou pentru femei

Daca te decizi sa oferi seturi cadou pentru femei poti alege:

– un set cu mini- parfumuri sau un set cu parfum si lotiune de corp, ideale mai ales pentru cine adora sa testeze mereu arome noi.

– daca nu ii cunosti preferintele in materie de parfumuri poti alege un set de produse de ingrijire corporala, o variantă foarte „sigura“, deoarece cu acesta nu ai cum sa dai gres. Cei de la Yves Rocher au scos acum mai multe seturi editie limitata, cu design de sarbatoare, care nu doar ca arata senzational, dar au un miros incantator si sunt si hidratante, perfecte pentru sezonul rece.

– cele mai sigure alegeri sunt pachetele cu creme de maini, produse cosmetice naturale pentru corp, produse pentru baie sau ingrijirea parului.

– pentru persoanele carora le place sa se machieze poti alege un set de farduri sau de rujuri, deoarece pentru o iubitoare a machiajului nu exista conceptul de prea multe rujuri. O alta sugestie ar fi set cu pensule de machiaj, si acestea sunt mereu binevenite.

-ii mai puteti oferi persoanei dragi un set de aromaterapie, cu betisoare si lumanari parfumate cu un design deosebit, care pot fi folosite oricand, nu doar in perioada sarbatorilor.

my shiny vanilla set

 

Seturi cadou pentru barbati

Alegerea unui cadou de Craciun pentru sot, iubit, tata sau frate poate fi o imensa provocare pentru multe dintre noi, asa ca un set cu produse ne poate ajuta sa iesim din incurcatura, mai ales ca exista si aici mai multe variante de seturi:

– daca stii ce parfum foloseste ii poti lua un set cu parfum si antiperspirant sau o lotiune de corp;

– o alta varianta ar fi produsele pentru ingrijirea corpului si produsele pentru dus, ambalate într-un set elegant, care poate arata foarte festiv;

-o caseta cu un set pentru barbierit va fi de asemenea apreciata de orice barbat.

Seturi cadou pentru copii

Un set de cosmetice pentru copii poate conține sapunuri lichide, geluri de dus sau parfumuri pentru copii insotite de mici jucarii. Alege seturi ale caror ambalaje sunt decorate cu personaje din povestile lor preferate, bucuria va fi mult mai mare.

Seturi cadou pentru Craciun

Pachetele speciale pentru Craciun si calendarele Advent fac așteptarea Craciunului mai placuta si sunt variante ideale de cadou pentru oricine.

Tu ce ai alege din cele de mai sus?

 

seturi yves rocher

yves rocher set craciun juicy berries

yves rocher shiny vanilla

Comments

comments

Distribuie:

Privacy Policy