fbpx

Make-up recommendation for summer: BB cream

 

In ultimele saptamani am evitat sa ne mai machiem din cauza temperaturilor ridicate, dar si a mastii. E super stresant sa iti faci un machiaj frumos si apoi cum iesi din casa sa te trezesti cu el intins pentru ca e prea cald si pentru ca trebuie sa iti pui si masca.

Mai sunt si momente cand apelam la machiaj, dar la unul minimalist, cu doar cateva produse. Desi am descoperit cateva fonduri de ten bune, care au si acoperire mare, nu apelam la ele acum pentru ca ne transpira fata, se strang si arata inestetic. In plus, nici nu vrem sa incarcam inutil tenul, mai ales ca ne dam cu o cantitate mai mare de SPF decat in mod obisnuit. Solutia? BB Cream-ul.

Avem mereu in colectia noastra de produse cel putin un BB Cream si le luam mereu cu noi in vacante, atat datorita faptului ca sunt mai practice si mai usoare avand ambalajul din plastic, dar si pentru ca au o acoperire mica, SPF mare si nu incarca tenul. Preferatele noastre erau cele de la Holika Holika, dar intre timp l-am descoperit pe cel de la Purito Cica Clearing si ni se pare perfect deoarece e mai rezistent la transfer decat cele de la Holika Holika sau Missha si are si acoperire putin mai mare. Am mai incercat si versiunea roz de la Skin 79 pe care am gasit-o pe Notino, insa nu ni se pare deloc potrivit, cel putin acum vara, deoarece nu e rezistent la transfer si nu ne rezista deloc pe ten.

Pe buze nu prea mai folosim ruj pentru ca ne ramane pe masca, de cele mai multe ori preferam un balsam de buze care e si hidratant, fiind necesar in conditiile in care aerul e destul de uscat.

De cele mai multe ori pentru a completa machiajul folosim si un blush si un iluminator, care ofera culoare, prospetime si stralucire tenului. In ultima vreme preferam paletele care contin atat blush, cat si iluminator, cum ar fi cea de la Bourjois, Delice de Poudre.

Cam asta ar fi in mare rutina de machiaj din aceste luni caniculare.

Voi va machiati vara? Ce produse folositi?

 

summer makeup BB creams

summer makeup products

 

BB Cream de vara

 

Comments

comments

Privacy Policy