Femei pe Matasari

Mergem la Femei pe Matasari de ani de zile, ni se pare cel mai cool street festival din Bucuresti.

Nu stim daca stiti, dar Strada Matasari era cunoscuta in trecut ca fiind strada prostituatelor, o strada rau famata, iar festivalul a reusit pe parcursul celor noua editii sa ii schimbe imaginea si sa o transforme intr-un loc unde oamenii se aduna sa se bucure de viata.

Pe parcursul celor 2 zile de festival ai standuri cu de toate- de la bijuterii handmade, haine, tablouri, obiecte de decor, dulciuri si alte alimente homemade, dar si ateliere de creatie, conferinte sau concerte. Gasesti cu siguranta cate ceva pentru fiecare varsta si pentru fiecare gust đŸ™‚

Si e asa o atmosfera frumoasa pe strada, un vibe pozitiv, de iti vine sa te asezi undeva pe o banca pentru a privi ce se intampla in jur, mai ales ca ai ce admira: tot felul de tinute, care de care mai fistichii si mai trendy, oameni cool, creativi si veseli si muzica buna.

Si am profitat de faptul ca am mers la eveniment si am facut cateva fotografii si in casa de la Matasari 17, unde mintile creative din spatele festivalului se intalnesc pentru a pune la cale acest super eveniment.

Ne-am asortat din nou tinutele, mergand pe doua rochite boho similare, una maxi si alta mini si cum la festival am dat si peste un stand cu impletituri nu am ezitat nicio secunda si ne-am si impletit si parul, incadrandu-ne astfel perfect in peisaj.

Outfits:

Cristina: Dress: Exlura; Sandals: Deichmann; jacket: Romwe;
Dorina: Dress: Exlura; Sandals: Deichmann; Jacket: Bershka;

Comments

comments

Share: