fbpx

Train Enigma

V-ati plictisit de romanele politiste si de serialele cu mister pentru ca le stiti deja pe toate? Cum ar fi sa incercati sa fiti voi eroul unei aventuri misterioase? In postarea de astazi va vom dezvalui cum puteti deveni spion in viata reala, nu doar virtual.

Probabil ati auzit pana acum de escape rooms, chiar si noi v-am povestit de cateva ori atat pe blog cat si pe retelele de socializare de aceste jocuri de evadare reale in care trebuie sa reusesti sa iesi dintr-o camera intr-o ora prin rezolvarea mai multor indicii.

Ei bine, daca escape rooms vi se pareau interesante, atunci Train Enigma va fi cu siguranta spectaculos!

Ce este Train Enigma?

Este cel mai mare real life game din Romania si presupune o misiune de spionaj ce include doua orase si deplasarea cu un tren real in miscare. In cele 5 ore de joc vei avea parte, de distractie aventura, treasure hunt, provocari amuzante, curse contracronometru si multe alte surprize.

De cand ne stim adoram romanele politiste si filmele cu mister, iar mai nou am devenit fane escape rooms, asa ca Train Enigma era ceva ce trebuia sa incercam neaparat.

Pentru noi a fost o experienta complet diferita de tot ce testasem pana acum si entuziasmul nostru a atins cote maxime cand am vazut ca o sa calatorim cu un tren real, iar pe parcursul calatoriei trebuie sa descifram diverse indicii. Un fel de Orient Express, dar slava Domnului ca nu aveam de-a face cu o crima! Apropo de Agatha Christie, numele echipei noastre a fost Marple, de la Miss Marple 🙂

Si daca ati crezut ca asta e tot, va inselati. Misiunea de spioni abia incepe! Adrenalina, mister, suspans si multa distractie- toate astea le simti cand cobori din tren si ajungi la prima destinatie. Noi am fost „in misiune” in Ploiesti (e posibil ca orasul sa se schimbe la urmatoarele evenimente) si cu aceasta ocazie am vizitat si orasul pentru ca am avut de rezolvat diverse provocari care au implicat mersul prin mai multe puncte cheie din Ploiesti unde am fost trimisi de agentul care ne coordona. Oups, asta era un secret, dar sa nu mai spuneti la nimeni! 🙂

Misiunile sunt practic o proba de logica, perspicacitate, inteligenta si observatie, dar si de lucru in echipa. Trebuie sa recunoastem ca nu ne-am descurcat grozav la toate probele, mai avem de lucru, insa cu siguranta ne-am distrat si nu vom uita prea curand experienta.

Nu va putem povesti prea multe despre indicii si misiuni, insa va garantam ca totul e extrem de captivant.

Daca vreti sa incercati si voi Train Enigma, va puteti inscrie pentru editia din 30 septembrie, mai sunt disponibile cateva bilete. Pretul unui bilet este de 149 lei si include si calatoria cu trenul+multa distractie alaturi de cei dragi.

Si daca nu ajungeti in Train Enigma, cei de la Quest Mission au si un escape room in Bucuresti, cu 4 misiuni extrem de interesante.

train enigma anotherside of me blog

train enigma quest mission
train enigma ploiesti
train enigma real life escape game quest mission
train enigma real life escape game
train enigma real life escape
train enigma

Comments

comments

2 Comments

  1. Popa Oana-Gabriela
    septembrie 21, 2018 / 8:27 am

    Cat de frumos! ❤️ Sunt sigura ca o experienta de genul asta este unica in viata si va ramane intiparita multa vreme in mintea voastra. Acum ca mi-ati povestit de Train Enigma trebuie sa vorbesc cu prietenii mei si sa mergem si noi cu acest tren. Cred ca o lasam pe anul viitor. ❤️ Pretul este mai mult decat accesibil pentru aceasta experienta minunata. Ma bucur ca ati impartasit cu noi aceste momente frumoase.

    • Dorina
      Autor
      septembrie 21, 2018 / 8:33 am

      Daa, a fost o experienta inedita, intr-adevar!
      Da, pretul este chiar ok, avand in vedere ca biletele de tren sunt incluse in acest pret, iar la final primesti drept premiu si acadele si o sticla de sampanie, ceea ce ni s-a parut super dragut 🙂
      Speram sa reusesti sa te inscrii la urmatoarele misiuni si sa imparatasesti aventura Train Enigma cu prietenii tai 😀

Privacy Policy