fbpx

InstaFestival

 

De astazi incepe mini-vacanta si o asteptam cu nerabdare pentru ca o sa mergem intr-un oras din Romania pe care voiam demult sa-l vizitam, dar in care nu am ajuns pana acum: Sighisoara.
Si ca sa intram in atmosfera de vacanta si pe blog, astazi am pregatit o postare despre InstaFestival, primul eveniment dedicat comunitatii de instagrammeri din Romania.

InstaFestival a inceput in Centrul Vechi, unde am avut parte de un free walking tour oferit de Walkabout Free Tour si apoi a continuat in Dumbrava Vlasiei, unde s-au adunat cateva sute de instagrammeri, care mai de care mai creativi.
Chiar daca sunteti din Bucuresti sau locuiti de cativa ani aici, va sfatuim sa mergeti intr-un astfel de tur ghidat al Bucurestiului, o sa aflati o multime de informatii noi si o sa descoperiti locuri pe care nu le stiati. Ne-a placut tare mult si chiar nu ne-am fi asteptat sa mai fim surprinse de ceva nou pentru ca locuim aici de mai bine de 10 ani.

Din agitatia din centrul Bucurestiului am plecat in mijlocul naturii, intr-un loc atat de calm si de frumos, care pare desprins dintr-o poveste moderna: Dumbrava Vlasiei. E un loc absolut minunat, iar casele construite aici ne-au impresionat pe toti cei prezenti acolo, atat prin design, dar si prin obiectele de decor, mobilier si atentia la detalii, dupa cum puteti vedea si voi in fotografiile de mai jos.

La InstaFestival am avut parte de muzica buna, o inghetata delicioasa (inclusiv vegana) de la L’arte Del Gusto, donuts de la Donutino, gustari + o gramada de portocale (de fapt, gramezi intregi de portocale) de la Kaufland , decoruri geniale de la Bucharest in ArtBlossom – Floral Design, BonBons by Monica Radulescu si o multime de alte cornere superbe.

Toate i se datoreaza in mare parte unui singur om, Adrian Dan, a carui activitate pe Instagram o urmarim de mult timp si care ne uimeste mereu cu abordarea sa creativa si viziunea pe care o are, chiar e unul din oamenii de pe Instagram care ne inspira si va invitam si pe voi sa-i dati follow, chiar merita.

Cam despre asta a fost si festivalul, despre inspiratie+ networking & good vibes.

Bineinteles ca am facut sute de poze, cu asa decor, cum sa nu faci? Alaturi de noi am avut-o pe Ramona de la Beauty Insider pe care probabil am innebunit-o cu unghiurile, incadrarile, pozitiile si nemultumirile noastre legate de lumina, de focus si te miri ce 🙂 Am reintalnit-o si pe Madalina de la DressSideStory dupa multa vreme (una din cele mai dragute persoane pe care le urmarim pe Instagram ) si am mai cunoscut si cateva persoane noi, pe care le stiam doar de pe Instagram.

Si cum am facut atatea poze, ne-a fost greu sa selectam, asa ca avem destul de multe, in diferite lumini, cu diverse filtre si mood-uri pentru ca, nu-i asa „creators will create”, asa cum zice si hashtag-ul evenimentului 🙂

Speram sa va placa si sa va inspire sa iesiti in natura, sa va bucurati de frumos si de fiecare clipa alaturi de cei dragi, fie ca o imortalizati, fie ca nu 🙂

Vacanta placuta!

golden hour instafestival
golden hour
anotherside of me instafestival
baloons and donuts
art decor
chasing the light
atelierul de decoruri instafestival
balansoar instafestival
baloons
colorful baloons
bonbons insta festival
Blossom - Floral Design insta festival
cort atelierul de decoruri instafestival
creators will create
donutino donuts
donutino instafestival
donutino
dumbrava vlasiei anotherside of me instafestival
flower frame

casa dumbrava vlasiei
dumbrava vlasiei 2
dumbrava vlasiei anotherside of me instafestival
dumbrava vlasiei anotherside of me instafestival
dumbrava vlasiei interior
dumbrava vlasiei living
dumbrava vlasiei living   instafestival 2018
fresh oranges
creators land kaufland instafestival
fresh fruits  kaufland corner instafestival
kaufland corner instafestival
festival mood
festival outfit
golden hour festival
vip shop denim dress
touching art cocktail

nature decor instafestival

instafestival 2018
love story swing
liliac

Dorina: Denim pinafore; Sneakers: Tamaris; Tshirt: House Brand;
Cristina: Polka dot blouse; Pants: Stradivarius; Jacket: SheIn; Sneakers: Vans;
Get $5 OFF on Orders Over $50 with this code: Dorina1039

 

Comments

comments

2 Comments

  1. aprilie 27, 2018 / 8:04 am

    Au iesit niste poze superbe, iar decorul este pe masura.
    Imi plac la nebunie rochita Dorinei si sacoul/bluza Cristinei. Pupici, S. ❤️

    • Dorina
      Autor
      aprilie 27, 2018 / 9:34 am

      Multumim mult, Stefania!
      Intr-adevar o mare parte din frumusetea fotografiilor se datoreaza decorului superb 🙂
      Hugs and kisses! :*

Privacy Policy