Festivalul Musetelului by Fares

 

We love festivals and tea, so we were more than happy when we were invited by Fares to participate at the first edition of Chamomile Festival at Orastie.

Chamomile tea is the most loved tea in Romania, according to a contest quiz powered by Fares, so they decided to celebrate it properly. Fares cultivate 50 hectares of chamomile and the images on the tea boxes are photos of their fields located near Orastie, so we went in a press trip in the heart of Dacia with 20 other bloggers to find out more about this phenomenon plant.

We loved the chamomile field, the smell of this little plant was amazing! We braided it in our hair, we’ve made huge bouquets as you can see below, we drank it in the tea, we enjoyed at the fullest and we didn’t want it to leave the fields.

After the photo shooting, we went to the festival and we participated at a Miss Chamomile contest and the day ended with a series of concerts and a campfire.

It was such a lovely day and we spent it with beautiful people, we really enjoyed the competitions, the creative workshops and the good music.

We hope Chamomile Festival will become a tradition 🙂

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Adoram festivalurile si petrecerile in aer liber, dar si ceaiul, asa ca am fost mai mult decat bucuroase atunci cand am primit invitatia Fares de a participa la prima editie a Festivalul Musetelului la Orastie.

Probabil va intrebati de ce Festivalul Musetelului si nu al Sunatoarei, Teiului sau al altor plante? Ei bine, Fares a aflat in urma unui concurs organizat pe pagina de Facebook ca sortimentul musetel e cel mai iubit ceai de romani (au fost peste 57.000 “de cani” inscrise in concurs).

Fares cultiva 50 de hectare de musetel, iar imaginile care apar pe cutiile de ceaiuri sunt chiar fotografii ale campurilor cultivate langa Orastie, asa ca am pornit in press trip alaturi de alti 20 de bloggeri sa aflam mai multe despre aceasta planta fenomen chiar de la sursa, in inima Daciei.

Va spunem sincer, daca era dupa noi, am fi stat o zi intreaga pe camp. Mirosul de musetel era divin, ne-am pus si in par, ne-am luat si buchete, am baut si ceai, ne-am bucurat din plin de el.

Dupa sedinta foto din lanul de musetel ne-am intors la festival unde am participat la un concurs de miss (o sa vedeti mai multe in vlogul care urmeaza) si seara am incheiat-o cu o serie de concerte si un foc de tabara. Cel care ne-a incantat cel mai mult a fost cel al Paulei Seling, o artista care ne place extrem de mult, in special Dorinei, care e fana de foarte multi ani.

A fost o zi de voie buna, sarbatoare si traditii alaturi de oameni frumosi, ne-am bucurat de concursuri, ateliere de creatie si de muzica buna.

Speram ca Festivalul Musetelului sa se transforme in traditie si sa se dezvolte de la editie la editie 🙂

festivalul musetelului fares

press trip fares orastie

festivalul musetelului
festivalul musetelului fares
festivalul musetelului fares
festivalul musetelului fares

festivalul musetelului fares
festivalul musetelului fares
festivalul musetelului fares
festivalul musetelului fares
festivalul musetelului fares
paula seling orastie
festivalul musetelului fares
sedinta foto lan de musetel fares
festivalul musetelului fares
press trip fares orastie
press trip fares orastie

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

12 Comments

 1. June 12, 2017 / 8:28 am

  Ce frumos! V-am urmarit pe InstaStories cu drag, fetelor.
  Va pup!

  • June 12, 2017 / 8:31 pm

   Multumim frumos, Deea! Ne bucuram ca ti-au placut pozele :*

 2. June 12, 2017 / 9:18 pm

  Ce frumos v-ați prins parul si ce tinute perfecte ati avut!! Mi-ar fi placut tare mult sa vin si eu. Poate devine o tradiție festivalul, o atractie pentru turiști :D.
  Va pup fetelor!

  • June 13, 2017 / 1:07 am

   Multumim mult :* Bineinteles ca nu noi ne-am facut parul, a fost un atelier de impletituri si ne-a facut fata de acolo, nu ne iesea noua asa bine :))
   Si noi speram sa devina o traditie si sa fie din ce in ce mai popular festivalul 🙂 Poate la anul mergem toate, ar fi super! <3

  • June 16, 2017 / 8:36 pm

   Multumim frumos! Ne bucuram mult ca iti plac, si noua ne sunt tare dragi pozele astea 🙂
   Pupici!

 3. June 22, 2017 / 10:09 am

  Ce superbe sunt fotografiile! Ma bucur mult ca a fost asa frumos si ca ati intalnit-o pe Paula! 😀

  • July 9, 2017 / 5:16 pm

   Multumim frumos, Julie! <3

 4. July 4, 2017 / 3:16 pm

  Am vazut vlogul – superrrr ! Mi-a placut tare mult, iar pozele sunt super faine!

  • July 9, 2017 / 5:17 pm

   Ne bucuram mult ca ti-a placut! :*
   Multumim frumos!

 5. July 8, 2017 / 12:10 pm

  Superbe fotografii! 🙂
  Nici nu stiam ca exista un astfel de festival, e prima editie?

  • July 9, 2017 / 5:21 pm

   Multumim frumos!
   Da, este prima editie 🙂